Aby nebyla úplně nahá, tak si přes tylové šaty od Ivany Mentlové vzala sako v pánském stylu.

Vůbec nemám problém s tím, že je sukně průhledná a je téměř vše vidět. Naopak, byla to skvělá volba a nemám se za co stydět. Jako modelka jsem zvyklá se odhalovat, a kdybych na to neměla, nepůjdu do toho,“ říká Ester Berdychová, která s manželem nechyběla na oslavě 25 let od založení značky Pietro Filipi.

Jelikož je Tomáš už dva měsíce zraněný a léčil se u lékařů v Čechách, tak se jejich role vyměnily. „Teď víc cestuji já a je to manžel, kdo mě doprovází. Je pravda, že takhle často jsme spolu v minulosti nebyli, ale mám pocit, že se víc poznáváme a naše manželství to ještě víc utužilo,“ svěřila se Blesk.cz kráska.

Manželé si užívají nejenom v Česku, ale létají i do zahraničí. „Ještě nás čeká romantika v Benátkách, a na to se moc těšíme,“ dodala Ester, která se za tenistu provdala před dvěma roky v Monaku a všechny překvapila krajkovými šaty v hodnotě půl milionu korun.

Šaty byly šité na míru a mám je doma. Jsou pověšené v šatně na čestném místě a kdykoliv se na ně podívám, tak se mi vybaví ten nádherný den. Chci si je nechat, ale možná je jednou předám své dceři nebo půjdou na dobrou věc,“ prozradila modelka.

Fotogalerie
27 fotografií