Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dcerku (†9) nechala znásilnit nevlastní matka. Pak ji zavraždila

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ital - 
10. září 2018
18:36

Otřesná tragédie se odehrála v Indii. Tělo zavražděné dívky (†9) našli asi kilometr od domova. Podle policie žena přikázala svému synovi (14) a jeho dvěma kamarádům, aby dívku odvlekli do blízkého lesa a tam znásilnili. Její zmizení nahlásil otec zavražděné koncem srpna.

Indická policie zatkla ženu a čtyři další osoby poté, co znásilnily, zmrzačily a zabily malou dívku. Jedná o nejděsivější šokující zločin za poslední dobu. Již rozkládající se dívčino tělo nalezli policisté v úterý 4. září v křoví asi kilometr od jejího domova v okresu Baramulla v Kašmíru. Otec ohlásil její zmizení přibližně před dvanácti dny.

Dle slov policie žena (36) žárlila na svou nevlastní dceru a druhou manželku svého muže. 24. srpna ji odvlekla do blízkého lesa, kde přikázala svému synovi a jeho dvěma kamarádům (14 a 19), aby nebohou dívku znásilnili. Nevlastní matka ji následně začala škrtit, zatímco její syn udeřil nebohou dívku sekerou do hlavy.

Jeho kamarádi poté donesli kyselinu z autobaterie, jíž pocákali dívčino tělo, a následně jí vypíchli oči. Takto znetvořenou ji potom pohodili v křoví. Kromě matky a třech chlapců byl zatčen ještě osmadvacetiletý muž.

„Předběžné soudní vyšetření a fyzický stav zavražděné prokázaly veškerou skutečnost,“ znělo policejní prohlášení publikované v úterý 4. září.

Policejní komisař, Imtiyaz Hussain, sdělil pro AFP, že mladiství útočníci se přiznali ke spáchání zločinu a nezávisle na sobě v průběhu výslechu potvrdili fakta.

„Pošleme je do domu pro mladistvé a budeme s nimi jednat podle zákona týkajícího se mladistvých,“ uvedl Hussain.

 

pepen ( 11. září 2018 08:26 )

Všechny popravit !!!!!

NoWar ( 10. září 2018 23:58 )

 Udelal bych jim to same a pak bych je bezlitostne popravil a pohodil jejich tela na skladku, at tam shnijou. To nejsou lidi, to je odpad.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání