Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Po tragické nehodě zůstala Jana sama s třemi dětmi! Hynek (†44) zemřel 2 týdny před narozením dcery

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Zbyněk Schnapka / Blesk)
Autor: jh - 
10. září 2018
05:02

Svého třetího potomka, dcery Julinky, se otec Hynek (†44) už nedočkal. Zemřel při tragické nehodě u Březové na Berounsku. Jeho partnerka Jana zůstala sama s třemi malými dětmi. Obec, kde rodina žije, poprosila o pomoc. 

K tragické nehodě došlo 14. června 2018 kolem sedmé večer na silnici mezi Březovou a Kublovem. Hynek A. (†44) za volantem mercedesu z neznámých příčin vyjel v mírné zatáčce ze silnice a narazil do stromu, který se následně skácel k zemi.

Po nehodě zůstal zaklíněn ve voze a museli ho vyprostit hasiči. Ačkoliv na místo neštěstí přiletěl i vrtulník, Hynek bohužel zraněním podlehl. Nehoda je o to tragičtější, že Hynkova partnerka byla v té době těhotná s jejich třetím potomkem. Dcerka Julinka přišla na svět 28. června, tedy přesně 14 dní po neštěstí.

Na péči o Julinku a její dva sourozence Michalku (4) a Adámka (2) zůstala maminka Jana zcela sama. Pomoci se jí proto rozhodla obec Drozdov, kde rodina žije. Pro těžce zkoušenou rodinu zastupitelstvo vyhlásilo veřejnou sbírku. Ta potrvá až do 30. září a každý, i sebemenší příspěvek může mamince a jejím třem dětem znatelně pomoci. Pokud byste chtěli finančně přispět i vy, je tak možné učinit na účet 5463324389/0800.

 


Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání