Dohady o tom, že by měla být Meghankonečně těhotná, se opět v plné míře rozjely po její účasti na galakoncertu 100 Day of Peace (v překladu 100 dní míru), pořádaného na podporu charit zaměřených na mentální zdraví.

Brunetka na akci doprovázela svého chotě prince Harryho (33) a vynesla modré plátěné šaty od svého oblíbeného módního návrháře Jasona Wu (35). Střih modelu s měkkými záhyby a volánky ovšem vévodkyni docela zvláštně rýsoval postavu. Když se s Harrym vedli na ulici za ruce, vypadalo to tak, jako by jí už rostlo těhotenské bříško. Ovšem dost výrazné, a tak by podle fanoušků britské královské rodiny možná mohla čekat i dvojčata.

Z toho by měla Meghan jistě radost, protože s manželem si moc přejí rodinu založit co nejdříve. Ostatně v jejím věku už by s tím neměla moc otálet. A kdyby se narodila hned dvě miminka, ušetřila by si tím starosti s dalším těhotenstvím.

Jenže jeden detail nesedí. Vévodkyně měla totiž na charitativní akci, na kterou s Harrym kvůli jásajícím davům na ulici dorazili s desetiminutovým zpožděním, své vlasy rozpuštěné a zvlněné do perfektních loken. Ani stopa po keříčkovitých kudrlinkách typických pro dámy tmavé pleti. Přitom právě takové vlasy míšenka Meghan od přírody má a pouze si je už roky narovnává pomocí speciálních přípravků. Ty jsou ale údajně nevhodné pro těhotné ženy. A tak se s největší pravděpodobností žádný královský potomek v příštích měsících nenarodí.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM! Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

 

Fotogalerie
107 fotografií