Britská zpěvačka je pořádná provokatérka, koncert klidně odzpívá v průhledném tričku a pro ostrá slova či gesta nejde daleko. Teď navíc v rozhovoru prozradila lechtivé tajemství svého kolegy Blunta. 

„Jednou jsem někoho přistihla, jak má sex s Jamesem Bluntem ve foyer mého hotelového pokoje v Chateau Marmont,“ tvrdila pro Yahoo Be Lily a vtipně dodala, že na tom není nic ostudného s Bluntem spát. Jen ji překvapilo, že k tomu došlo zrovna před jejím pokojem v hotelu v Los Angeles.

Zpěvák, který kdysi randil i s českou kráskou Petrou Němcovou (39), je přitom od roku 2014 ženatý s prominentkou Sofií Wellesley (35), tak jistě neskáče radostí do stropu, že se jeho radovánky provalily. Ovšem zpěvačka na(ne)štěstí neprozradila, kdy k incidentu vlastně došlo. Podle Yahoo Be je možné, že už zhruba před deseti lety.

V té době totiž oba umělce zastupovala stejná agentura a kromě toho Lily v daném hotelu pobývala právě v červnu 2008 a uspořádala tam velký mejdan, který skončil stížnostmi sousedů kvůli velkému hluku. Kromě ní byly přítomné i další celebrity v čele s průšvihářkou Lindsay Lohan (32).

VIDEO: Bluntova expartnerka Petra Němcová si prožila peklo, když před lety její přítel zemřel při tsunami...

Video
Video se připravuje ...

Drsné výročí Němcové: 9 let poté, co utekla tsunami. Luboš Procházka, David Malík

Fotogalerie
37 fotografií