Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Polonahá zpěvačka pózovala u pomníku padlým vojákům: Líbilo by se jim to, brání se

Autor: ital - 
6. září 2018
21:27

Ostrou kritiku sklidila britská zpěvačka Lauren Henson (31) vystupující pod přezdívkou Indiana. Vysloužila si ji za své pózování u památníku padlým vojákům, přičemž byla oděna pouze do minisukně, bílých ponožek a tenisek. Vyvolala tak velké pozdvižení. Sama ale tvrdí, že vojákům by se to určitě líbilo.

Britská zpěvačka známá pod jménem Indiana pořídila v červnu fotografie, na nichž pózovala spoře oděná před památníkem padlým vojákům v Londýně. Její fotografie zveřejněné na Instagramu nasbíraly stovky lajků, ale našli se i tací, kteří její vystupování ostře zkritizovali.

„Hezká fotka, ale proč sis nevybrala jinou zeď, před kterou bys pózovala? Takhle ukazuješ, že nemáš žádnou úctu k lidem, co položili život za svoji vlast,“ komentuje fotografie fanoušek s přezdívkou Haydendavid93. Další pod přezdívkou Itsdogbert napsal: „Pěkný obrázek, nejsem si ale jistý, že má vhodné pozadí.“ V komentáři od uživatele Jim_broadbent zase stojí: „Velmi nevhodné před pomníkem padlých za války.“

Matka dvou dětí však oponuje tím, že vojáci padlí za první světové války by s tímto zajisté souhlasili. „Ani nevím, že to byl válečný pomník,“ hají se zpěvačka. „Byli jsme opilí. Vím, že jsou lidé pobouřeni, ale nechápu proč. Je to lidské tělo, proč je to tak pobuřující?“

Objevili se i někteří zastánci zpěvaččina aktu. „Skvělé umělecké foto, skvělý pohled. Ignoruj pomlouvače,“ chválí Indianu uživatel Dark_secret_love. „Krásná žena s krásným hlasem. Jen do toho,“ přitakává další.

Indiana se proslavila svým singlem Solo Dancing, který dobyl anglickou hitparádu. Poslechnout si ho můžete níže. Letos koncem srpna zpěvačka vydala druhé album Not Girlfriend Material a v listopadu se chystá na turné.

Zobrazit celou diskusi