Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pedofil si najal neonacistického vraha, aby zabil devítiletou holčičku a její rodinu

Autor: ital - 
8. září 2018
17:05

Opravdu hrůzný případ vyšetřuje policie na Floridě. Pedofil Billy Warren Pierce (44), který čelí obvinění ze sexuálního napadení malého dítěte, požádal prý svého spoluvězně, aby teprve devítiletou dívku zavraždil a společné s ní i celou její rodinu.

Pierce je trestně stíhán ze sexuálního napadení devítileté dívky v okrese Pasco County na Floridě. Aby zahladil stopy k případu, požádal svého neonacistického spoluvězně, aby ji i s rodinou zavraždil. Nájemný zabiják však místo toho došel na policii vše ohlásit.

Podle policie měl pedofil vrahovi za hrůzný čin zaplatit v přepočtu přibližně 200 000 Kč. Když v pátek policie Pierce zatýkala, údajně se bránil se slovy: „Ale já ještě nic nezaplatil!“

Kancelář šerifa pro Pasco County sdělila americkému listu Tampa Bay Times, že Billy teď čelí obvinění za navádění k vraždě a také za sexuální útok na nezletilou. „Pověděl najatému vrahovi, s kým dívka žije a jak vypadá. Také mu sdělil, kde její rodina pracuje a kde tráví volné chvíle. Popsal mu, jak se vloupat do domu, jak vypadá jejich auto a další věci,“ vysvětlil zástupce šerifa.

Zástupce dodal, že Pierce také spoluvězni poradil, že rodina nikdy nezamyká vrata od garáže a že za domem mají plynové potrubí, které se dá rozbít. Rovněž mu popsal, kde se nachází vchod pro psa, jímž by se mohl do domu protáhnout.

Pro Billyho dopadení využili policisté odposlech, když se spoluvězněm podepisoval smlouvu. Druhý den jej v cele navštívil detektiv a provedl výslech.

sores ( 8. září 2018 18:33 )

Mučit ho a trápit tak až by zešílel bolestí,zrůda odporná,podčlověk!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání