Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dcera popsala smrt matky na atrakci v Egyptě: Odstrčili mě od jejího těla!

Autor: rc - 
6. září 2018
12:00

Hannah Barcroft (38) si se svou mámou Janice Bowles (†58) chtěla užít dovolenou v egyptské Hurghadě, a tak si zaplatily adrenalinovou jízdu na nafukovacím banánu. Plavidlo se s nimi však během jízdy převrátilo a Janice se utopila. V nemocnici zoufalé dceři ani nedovolili, aby se se svou mámou rozloučila.

Měl to být den plný zábavy, skončil však tragédií. Hannah Barcroft trávila dovolenou se svou rodinou v egyptské Hurghadě. Dovolenou si chtěla užít plnými doušky, a tak se se svou mámou Janice Bowles rozhodla, že zkusí jízdu na banánu. Adrenalinová jízda však skončila tragicky. Nedlouho poté, co se loď táhnoucí banán rozjela, se s nimi nafukovací plavidlo převrátilo.  „Co si pamatuju, je, že jsem byla lapena pod vodou,“ řekla pro The Sun Hannah. Ta, jakmile se dostala zpět nad hladinu, okamžitě začala plavat ke své mámě. „Ale když jsem se k ní dostala, říkala: Nemohu dýchat, nemohu dýchat. Volala jsem o pomoc: Moje máma, moje máma a brečela jsem a křičela,“ dodala Hannah.

Hannah se svou mámou v náručí strávila ve vodě několik minut, než k nim přijela loď, aby je dostala do přístavu. Poté byly převezeny do nemocnice. „Držela jsem ji za předloktí a říkala: Mami, prosím, probuď se,“ popisovala nejhorší chvíle svého života Hannah. Ovšem jakmile dorazili do nemocnice, lékaři zdrcené Hannah řekli, že je její máma mrtvá. „Řekla jsem, že potřebuju být se svou mámou, ale oni řekli: Pas, pojištění. Když jsem jim to dala, tak mi dali pět minut, abych se rozloučila se svou mámou,“ řekla a dodala: „Odstrčili mě od jejího těla a řekli: „Dost času, dost času,“ a já řekla: „Ne, to je moje máma.“ Tragédie se odehrála jen týden poté, co v tom samém resortu zemřel anglický pár Susan Cooper (†64) a John (†69), kteří byli na dovolené se svou dcerou.

 

Monikay ( 7. září 2018 14:54 )

kdo má rád svou mamku pochopí jak to bylo těžké. Nezávisle na tom, zda se pustily do nesmyslné atrakce. Dcery je mi líto

leontznka ( 7. září 2018 09:44 )

S rokem narození to nemá nic společného , statisticky je dokázáno , že polovina utopených byla dobrými plavci a ve výborné kondici .....

Martyy ( 6. září 2018 20:44 )

 Nechápu proč na tokové atrakce , vůbec lezou lidé v tomhle věku .... ještě bez fyziho fondu. Tady asi Egypt nemůže za nic , ale lidská blbost.A té je všude kolem dost a to rozhodně nemusíte být v Egyptě. Tady mi spíš připadá tenhle bulvár, že se krmí na špíněni a lžích.A jen hlupák bere vážně cokoli co napíše blesk ;)

igwar ( 6. září 2018 14:35 )

Presne tak. A naviac, oni naschval robia manevre, pri ktorych sa neudrzi vobec nikto a vykupu sa. To je celkom bezna sucast tej atrakcie, ako som pisal vyssie.

igwar ( 6. září 2018 14:29 )

Ale uplne beznou sucastou tejto atrakcie je nielen "nechat se tahnout lodi", ale aj to, ze "cestujucich" obcas zamerne zhodia do vody a vykupu. A to uz pre kazdeho nie je.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání