Manželství Bereniky Kohoutové a Pavla Čecháka se rozpadlo loni na podzim, krátce poté, co dcera spisovatelky Ireny Obermannové vyhrála show Tvoje tvář má známý hlas. Netrvalo dlouho – jen rok a půl.

Když se dospělý rozvedený muž se dvěma dětmi rozhodne, že si mě vezme, a po roce a půl se rozhodne, že mě už nechce, tak je to takové… No, člověk to nečeká. Může se to samozřejmě stát, ale představa, že starší chlapi vědí, co chtějí, se mi tím trošku rozmetala,“ sdělila loni pro iDnes.cz Kohoutová.

Ta chvíli randila s tanečníkem z Tváře, ale pak jí do života vstoupil pohledný Krištof Kubín a jejich vztah trvá víc než půl roku. Ani Pavel Čechák nezůstal sám, už několik měsíců žije s pohlednou PR manažerkou Nikol Klevcovovou. Ale poprvé ve společnosti se ukázali až v úterý na premiéře filmu Všechno bude.

Berenika s Pavlem ještě není oficiálně rozvedená, i když jsou rozvodové papíry podepsány, stále se čeká na potvrzení soudu.

Čechák byl před svou druhou manželkou ženatý s herečkou Tatianou Vilhelmovou, s níž má dva syny Františka a Cyrila. Vilhelmová je už několik let šťastná po boku Vojty Dyka.

Irena Obermannová s dcerou Berenikou: Už je rozvedená s Čechákem?

Video
Video se připravuje ...

Irena Obermannová s dcerou Berenikou: Už je rozvedená s Čechákem? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií