Podle všeho se hokejista se svou novou láskou v poslední době schází čím dál častěji. „Ano, známý mi z Kanady volal, že tam jsou spolu Tomáš a Lucie v hotelu,“ uvedl pro Aha! dobře informovaný zdroj. Plekanec navíc ze svého domu už stihl vystěhovat manželku Lucii i dva syny – Matyáše (6) a Adama (3).

Teď by byl nejraději, kdyby si tam mohl přivést Šafářovou. V tom je ale právě háček. Tento unáhlený krok mu měl rozmluvit jeho právní zástupce s tím, že by to nebylo taktické a mohlo by mu to u soudu uškodit. „Nehodí se, aby milenka hned spala tam, kde měli dříve domov Matyáš a Adam,“ bylo vysvětleno Tomášovi, který radu poslechl, a tak si dostaveníčka s Lucií musí odbývat v hotelu.

Synové tak podle všeho budou nyní bydlet jen s matkou v řadovém domě jen pár set metrů od bývalého domova, který pro rodinu pronajal sám sportovec. Teprve po skončení soudních tahanic se možná zpěvačka, která zatím s tímto uspořádáním souhlasila, rozhodne jinak.

Nebylo by divu. Vždyť vzhledem k tomu, že ji od někdejšího domova dělí sotva pět minut chůze, mohla by tam klidně na svou sokyni v lásce Šafářovou někdy narazit.  A to by asi nebylo úplně příjemné setkání!

VIDEO: Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
76 fotografií