Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Znetvořené tělo mladičké modelky našli na jachtě starého miliardáře: Tohle by rodina neměla vidět, vzkázal lékař

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: lm - 
4. září 2018
11:17

Záhadnou smrt australské modelky řeší řecká policie. Krásnou Sinead McNamara (†20) našli mrtvou na jachtě mexického miliardáře Alberta Baillèrese (84). Boháč zatím k případu mlčí. Úřady varovaly rodinu, aby se nejezdili podívat na Sinead do márnice.

Australská instagramová modelka byla nalezena v pátek bez známek života zamotaná v provazech na zádi luxusní superjachty, která byla zakotvená v Argostoli na Kefalonii. Podle řeckého koronera zemřela na oběšení a zatím to vypadá, že šlo o nehodu či sebevraždu.

Sinead McNamara (†20) pracovala na palubě šestipatrové superjachty „Mayan Queen IV“ (Mayská královna čtvrtá), jejíž hodnota se odhaduje na čtyři miliardy korun, letos od května. Osudný den měla svou poslední směnu, po které měla odcestovat za rodinou. Tělo objevil kapitán jiné jachty, který zalarmoval pomoc. Mladou modelku se podařilo ještě oživit, cestou vrtulníkem do nemocnice ale zemřela.

Superjachta patří mexickému miliardáři Albertovi Baillèresovi (84), který podniká v těžebním průmyslu a Forbes ho označil za 143. nejbohatšího muže světa (jeho majetek se odhaduje na 214 miliard korun). Na jachtě trávil prázdniny se svou rodinou, podle médií však odletěl domů nejspíš už v úterý a se smrtí mladé modelky tak patrně neměl nic společného. Miliardář se k tragédii také zatím nevyjádřil a po svolení policie jeho jachta promptně opustila řecké vody.

Rodina mladé krásky už je na místě tragédie. O její smrti se dozvěděli zrovna, když byli na cestě za ní, aby spolu strávili pohádkovou dovolenou v Řecku. Koroner jim doporučil, aby za Sinead nechodili do márnice. Prý by ji „v takovém stavu neměli vidět“. Řecká policie se případem nadále zabývá.

myskin ( 27. října 2018 21:44 )

ty jsi taky pěkná najivka když tomu věříš.

sarkastek ( 17. října 2018 08:43 )

prosím vás co by s ní 84 letý milionář dělal ??? Ten je rád že udrží moč a myšlenku

Pohybovenadany ( 17. října 2018 02:32 )

 Další taková Terezka ..... mrtvá nebo v base ???

fotrpjotr ( 4. září 2018 23:37 )

Neužitečná osoba.

Medusa ( 4. září 2018 21:05 )

 Trochu mi tam nesedí označení “krásná modelka”. Zadek jak kobyla, prsa nulky a obličej samou vrásku (ty brázdy na čele nemá ani leckterá čtyřicítka). Tipuju, že slečna z pozice pokojské a levnějšího eskortu pro personál (třeba je to součást zame benefitů pro kormidelníka a kuchaře) přičichla k luxusu a teochu jí to vlezlo do palice. A když se začla chovat jako nána, stala se zkrátka někomu nepohodlnou. Případně následek jednorázového šuku. Těžko je na světě spolehlivější antiko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání