Středeční premiérová Výměna s sebou přinese pořádně vypjaté emoce.  Opět se diváci seznámí se dvěma rodinami. První z rodina z Milovic se skládá z Věry (38), Aleše (44) a hned čtyř dětí - Aničky (9), Lukáše (7), Lucky (5) a Evy (2). Druhou tvoří Kristýna (25), Ondřej (24) a jejich dcera Kristýna (2,5) z Příbrami.

Kristýna se do reality show prý přihlásila proto, že touží po změně. Chtěla by, aby její přítel byl více akční. Jenže záhy začne svého kroku litovat. Hned první den Výměny je naprosto v šoku z nepořádku v náhradní domácnosti. Špinavé stěny a ošoupané dveře, všechny potraviny skladované za oknem, jelikož se rodině rozbila lednice.

Kristýna tak dokonce neudrží slzy. Nedovede si představit, že by tu mohla vydržet deset dní. Nejenže musí pečovat o čtyři děti, zatímco doma má jen jednu malou dceru, ale potýká se i s náhradním partnerem Alešem, který holduje alkoholu. Navíc rodina z Milovic se potýká i s velkými finančními problémy, což byl taky důvod, proč se do Výměny manželek přihlásili.   

Zvládne Kristýna pobyt v nepořádku, nebo všechno předčasně vzdá? Dokáže se Věra přizpůsobit tempu mladé rodiny? To se dozvíte v premiérovém díle Výměny už ve středu od 20:20 na Nově. 

VIDEO: Výměna manželek: Jsem zděšená, tohle musím rozdýchat!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Jsem zděšená, tohle musím rozdýchat! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií