Interpret slavných písní Po schodoch či Srdce jako kníže Rohan skončil nečekaně na lůžku. Kdyby teď měl vystoupit na pódium, zřejmě by to nedopadlo dobře. Nevydal by ze sebe totiž ani hlásku!

Sám Richard o tom své fanoušky nyní informoval na sociálních sítích, kde se přirovnal ke svému zahraničnímu kolegovi Bono Voxovi  z U2, který při koncertě v Berlíně také ztratil hlas, a musel proto zrušit další program.

„S Bonem máme momentálně dost společného... Jsme bez hlasu...," přiznal Slovák, který ale nechce skončit stejně a nerad by zklamal své posluchače. Proto okamžitě započal léčbu a s nachlazením statečně bojuje. „Ležím v posteli, abych vás už příští týden mohl pozdravit naživo z pódia. Zatím jen takto: Pěknou neděli, přátelé," dodal Müller, pro kterého je hudba životně důležitá.

Jak bylo vidět i v nedávno natočeném dokumentu Nepoznaný o jeho životě, vystupoval i ve chvílích, kdy by mu asi nikdo nevyčítal odvolaný koncert. Ležel totiž nehybně na posteli, byl napojený na infuze a asistentka monitorovala jeho tep. Jindy měl kvůli maniodepresivní psychóze stavy, kdy se o sebe nedokázal vůbec postarat. Manažer ho tak musel oblékat i svlékat a dávat mu léky.

 

VIDEO:  Trailer k dokumentu Richard Müller: Nepoznaný, v němž zpěvák odhalil mnohem závažnější zdravotní potíže než nachlazení

Video
Video se připravuje ...

Trailer k dokumentu Richard Müller: Nepoznaný Richard Müller: Nepoznaný

 

Fotogalerie
60 fotografií