Marek Dědík s partnerkou dlouho hledali vhodné místo pro svůj velký den, až našli malé panství kousek za Prahou. Sice jim počasí moc nepřálo, ale oni dva a všech 70 hostů si veselku užívali naplno.

Takovou velkou dávku nervozity jsem nepociťoval ani na mistrovství světa v latinsko-amerických tancích,“ popsal svoje pocity Marek, který dle tradic nevěstu před obřadem neviděl a bylo tak pro něj překvapení, v jakých šatech nevěsta před oltář dorazí. Tereza zvolila jednoduché šaty z dílny Marty Musilové, které skvěle podtrhly její dokonalou figuru. Nechyběly ani další tradice jako rozbitý talíř, knedlíčková polévka z jednoho talíře nebo házení kyticí.

Byl to pro nás důležitý den, který jsme si užili společně s rodinou a našimi blízkými přáteli,“ shodují se manželé Dědikovi, kteří svůj svatební slib stvrdili nejen vášnivými polibkem, ale také snubními prsteny od Jitky Kudláčkové.

Mezi hosty nechyběli ani Dědikovi kolegové ze StarDance Olga Šípková, Roman Zach či Eva Krejčířová. Dorazila také Markova současná taneční partnerka Pavla Tomicová s manželem Ondřejem Malým nebo cvičitelka Hanka Kynychová.

VIDEO: Tanečník Marek Dědík prozradil, koho trénuje na StarDance!

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Marek Dědík prozradil, koho trénuje na StarDance! Petr Soukup, Markéta Reinischová

¨

Fotogalerie
15 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva