Ze sebevraždy se rodina a jeho přítelkyně nemůžou vzpamatovat. A ani ho nedokážou vyprovodit na věčnost. „Bude neveřejná kremace, pohřeb nebude, nechci ho já, ani rodina,“ uvedla partnerka Marta na sociální síti.

Dabér a bývalá dětská hvězda zemřel minulou středu. „Jen těžko hledám slova. Nikdy nevidíte do lidí, do té duše, co se mu mohlo honit v hlavě, já tomu vůbec nerozumím,“ svěřil Blesku jeho kolega, herec a dabér Radek Kuchař (39). Stále přemýšlí nad tím, proč se oběsil. Honza se měl zmítat v depresích. Tomu by nahrávala i smutná slova jeho přítelkyně.

„Pokud člověk dokáže změnit své myšlení, dokáže cokoliv. Negativním hlasům zvenčí utečeme, ale co těm uvnitř? Jak máme překřičet sami sebe, jestliže tím, kdo nás odrazuje od vlastní cesty, jsme my sami?“ napsala na sociální síti jen pár hodin poté, co přišla o milovaného Honzu.

Točil už od devíti let

Kalous se poprvé objevil na televizní obrazovce už jako devítiletý ve filmu Nefňukej, veverko!, a i když jeho herecká filmografie čítá na 22 snímků, je mnohem známější jako dabér. Na svém kontě má více než 200 filmových a seriálových rolí. Jeho hlasem promlouval Kevin ze slavné komedie Sám doma, kačer Dulík v animovaném seriálu My z Kačerova nebo Simba ve Lvím královi.

Video: Netradiční pohřeb DJe Loutky (†51): Tleskání a pískot místo slz!

Video
Video se připravuje ...

Netradiční pohřeb DJ Loutky (†51): Tleskání a pískot místo slz! Blesk TV

Fotogalerie
26 fotografií