Po rozchodu s otcem své dcery Lindy Michalem Hrdličkou (29) Lucie Borhyová randí se svým manažerem Michalem Smečkou, ale na své exmilence nezanevřela. Naopak, nosí si je často s sebou. „Na sobě mám šaty od Karen Millen a všechny doplňky, co mám, jsou dárky. Mám vždy radost, když nějaký dárek můžu vynést a ten dárce, když mě v tom pak někde vidí, tak má radost,“ svěřila se Blesk.cz Borhyová.

Nebyly to však obyčejné dárky. „Jsou to většinou dárky od předchozích partnerů, teď konkrétně prsten, náramek a náušnice,“ prozradila usměvavá Lucie s tím, že od současného partnera Michala Smečky (30) ale neměla na sobě v tu chvíli nic. „Já vynáším průběžně spousty šperků,“ dodala.

Lucie už dokonce třikrát dostala zásnubní prsten, nikdy ho ale nevyměnila za snubní. „Ani jednou to nebylo úplně ono. Připadám si jako nevěsta na útěku podle toho filmu. Možná ještě nebyla ta správná chvíle nebo ten okamžik, nebo jsem nepotkala toho správnýho muže, u kterého bych si řekla, s tím bych chtěla strávit zbytek života,“ přiznala dvojnásobná maminka syna Lucase (9) a dcery Lindy (4).  

Video
Video se připravuje ...

Borhyova Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

VIDEO: Tahle dívka vyhrála Elite Model Look CZ! Marii Sýkorové je teprve 15!

Video
Video se připravuje ...

Tahle dívka vyhrála Elite Model Look CZ! Marii Sýkorové je teprve 15! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

VIDEO: Vítěz Elite Model Look, středoškolák Martin Burian (16): Co o sobě řekl?

Video
Video se připravuje ...

Vítěz Elite Model Look, středoškolák Martin Burian (16): Co o sobě řekl? Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
89 fotografií