Zpěvák známý například z muzikálů Angelika či Muž se železnou maskou se stane brzy otcem. S Němkou Marlene, s kterou se letos v červnu oženil na Krétě, čekají holčičku a dokonce už pro ni mají vymyšlené i jméno.

„Pracovní název byl Oskar, ale vzhledem k tomu, že pokojíček už nabyl té růžové barvy, tak se obávám, že tento souboj o jméno prohraju,“ prozradil pro Super.cz Vágner s tím, že jeho choť by si moc přála jméno Amelie. „Já jsem v tu chvíli pochopil, že už nemám nárok na svůj názor, tak jsem s tím souhlasil,“ zasmál se.

Teď proto manželský pár zařizuje pokojíček a nakupuje výbavičku. „Já si myslím, že podle toho, co je doma nachystáno, nečekáme jednoho potomka. A ten dotyčný potomek bude mít výbavičku až do vysoké školy,“ přiznal Pepa s tím, že hodně přispěly také obě nastávající babičky.

Syn Karla Vágnera má ale obavy, jestli vůbec bude u porodu. Možná totiž narození své prvorozené dcerky prošvihne! „Jsem trochu nervózní. Jsem v té době trochu rozjetý a mám několik akcí po republice. Tak doufám, že Amelie si vybere zrovna termín, kdy tatínek bude moct dorazit a vše stihne,“ dodal s nadějí.

VIDEO: Podívejte se, jak mistr basu Karel Vágner dovádí s vnučkou v moři! Brzy mu přibyde další!

Video
Video se připravuje ...

Mistr basu Karel Vágner: Dovádí s vnučkou v moři! abl

 

Fotogalerie
77 fotografií