Spousta lidí z dýdžejské komunity dává Magdě za vinu, že kvůli ní si Michal Maudr vzal život. Jejich soužití v poslední době nebylo idylické, i když obývali společný byt, tak hádky prý střídalo veřejné ponižování. Legendární dýdžej těžce nesl, že jeho partnerka si dost často dělala, co chtěla, přiváděla ho do problémů a dokonce i několikrát zapomněla přijít domů.

Pár kamarádům si postěžoval, že jí půjčil třicet tisíc na splacení exekucí a následně se ocitl na chodníku. „Říkal, že začátkem léta si moc přála, aby se k ní nastěhoval a v polovině srpna ho z bytu vyhodila. On zůstal bez našetřených peněz, sám a nemohl najít byt, tak přespával u kamarádů,“ řekl Blesk.cz zdroj. 

Michal byl velmi emotivní a všechno si hodně bral, takže to mohl být důvod, proč si vzal život. A jako místo si vybral kuchyň bytu, kde společně bydleli. A právě Magda ho tam bez známek života našla.

I když se na posledním rozloučení nepodílela, vše měla v režii jeho sestra Nikola a jeden z nejlepších kamarádů Carlos, tak ve středu ve strašnickém krematoriu byla. V doprovodu přátel seděla úplně jinde než rodina a blízcí, kteří usedli do první řady. Po celou dobu obřadu usedavě plakala a držela si hlavu v dlaních. Bylo zřejmé, že jí došlo, že už to nikdy nebude stejné jako dřív a hlavně už nic nelze vrátit...

VIDEO: Netradiční pohřeb DJ Loutky (†51): Tleskání a pískot místo slz!

Video
Video se připravuje ...

Netradiční pohřeb DJ Loutky (†51): Tleskání a pískot místo slz! Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií