Během natáčení partneři z Malých lásek Šárka a Dušan přiznali, že jejich vztah není zrovna ideální a hádky u nich probíhají často. Špičkovali se i během doby, kdy čekali v porodnici na příchod miminka. Nový přírůstek do rodiny, syna Alexandra, si ale užívali společně jen krátce. „Neklapalo nám to, tak jsme to ukončili. Jsme od sebe čtyři měsíce. Přeju mu, aby takové emoce, jaké cítil při narození Alexe, ještě zažil,“ vzkázala přes TN.cz Šárka expartnerovi Dušanovi. Jejich vztah skončil rok a půl po narození chlapečka.

Otec se ale o svého syna vzorně stará, zajímá se o něj a pravidelně ho navštěvuje. Na malého Alexe ale Šárka zůstala prakticky sama. Naštěstí jí pomáhají babička s dědečkem.

Alex je pro Šárku vymodlené dítě. Než se jí podařilo otěhotnět, prodělala několik potratů. Podstoupila i umělé oplodnění, které se zdařilo, a narodil se Alex. Než ho ale přivedla na svět, v plzeňské porodnici, kde se Malé lásky odehrávají, ji chytla ledvinová kolika, a tak si ještě protrpěla větší bolesti.

Na maminku Bohuslavu, která na porodním sále neměla žádného partnera ani otce svého dítěte, se pro změnu usmálo štěstí. Otec jejího dítěte se miminka zřekl ještě dřív, než se rozhodla si miminko ponechat a vychovávat ho sama. Osud jí ale do cesty přihrál nového partnera, kterého poznala na seznamce a nyní už jsou spolu rok a plánují, že si pořídí společnou chalupu. O dalším dítěti ale Bohuslava neuvažuje.

Video
Video se připravuje ...

Malé lásky: Životní restart ve čtyřiceti! Dítě jako smysl života TV Nova

Fotogalerie
10 fotografií