Kristýna ještě týden před termínem porodu proti horkům bojovala koupáním v rybníku, pak se ale na dlouhou dobu odmlčela. Zprávu o tom, že se jí narodila dcerka, zveřejnil až v neděli 19. srpna její tatínek Míša Leicht (56).

Jak nyní potvrdila, opravdu dost dlouhou dobu přenášela. „Teď už jsem klidná! Ale jedno vám řeknu, ‚termín porodu‘ je slovní spojení a údaj, který by si měli lékaři nechat pro sebe! To, že se Dorotka rozhodla přijít na svět 12 dní po tomto ‚magickém‘ datu, způsobilo okolí i nám mnoho zbytečného stresu!“ přiznala představitelky Ivy z Comebacku.

Nejenže už měli s partnerem Vojtěchem Štěpánkem všechno připravené na odjezd do porodnice a nervy začínaly pracovat, ale nepomáhaly ani otázky okolí. „Věčné dotazy typu – Pořád 2 v 1? Kdy konečně splaskneš? Budete vyvolávat? Asi se jí sem nechce? Co Hamilton? Zkoušeli jste sex? Víno? Co když bude až moc velká? Tak kdy už to bude?… prostě nikomu a ničemu nepomůžou!“ rozčilovala se Leichtová ještě dodatečně.

VIDEO: Kristýna přiznala, že na rozdíl od své postavy z Ohnivýho kuřete neumí moc vařit!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: Ohnivý kuře uvařit neumím. Tereza Kovářová

„Ještěže v Rakovníku byli trpěliví a až do poslední kontroly jsem od nich neslyšela nic o ‚přenášení‘ a ‚vyvolávání‘,“ oddechla si a nemocnici v Rakovníku, kterou si vybrala ze tří různých porodnic, si nemohla vynachválit. Domluvili se tam s ní, že ještě přes víkend nechají všemu volný průběh, pak by už ale byla nutná hospitalizace.

Hvězda Ohnivýho kuřete tak ještě odjela na chalupu jako by nic. Teprve v noci z pátku na sobotu odteklo trochu plodové vody a zase se nic nedělo. Nastávající maminku proto vyzvali, aby k nim v klidu a beze spěchu přijela. Ona ještě den počkala a teprve v sobotu večer se vše rozjelo, když se při sledování kreslené pohádky Vzhůru do oblak začala smát. Tím jí praskla voda a hned se jelo do porodnice.

Tam už Leichtová poctivě dýchala, jak ji učili na kurzech, kam docházela například s Míšou Tomešovou (27). Po několika hodinách přišla Rozárka konečně na svět. „Každé těhotenství je jiné, každé děťátko potřebuje svůj čas, a stejně jako vaše tělo nejvíc potřebuje DŮVĚRU! Maminky, hoďte se do klidu, důvěřuje sobě i svému dítěti,“ radí nyní šťastně brunetka.

VIDEO: Pro Tomešovou šlo už o druhý porod. Co ji během těhotenství ale trápilo?

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová nám prozradila, co ji trápí během druhého těhotenství. To byste neuhodli! Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
50 fotografií