Podle informací Blesku se jedná o honosnou vilu v Malinově, v okrese Senec, který se nachází nedaleko Bratislavy. Jednopodlažní dům z katalogu luxusní realitky Arvin and Benet je stavěný do písmena L a patří k němu perfektně upravená zahrada s bazénem a pochopitelně terasou, na kterou se dá vyjít ze všech pokojů vily.

Z nabídky zmizel teprve nedávno, doteď jej dokonce realitka nestáhla z webu. "Tento dům už je prodaný," potvrdili nám nicméně v realitce.

V domě se nachází moderní kuchyň, velký obývací pokoj s krbem obloženým vzácným kamenem pro romantické večery, rozlehlá vstupní hala, rustikální jídelna a také obrovská a designově vyladěná koupelna se sprchovým koutem i vanou. 

Nechybí ani dva dětské pokoje a ložnice s vestavěnou knihovnou. Právě do ní si Rytmus s Jasmínou Alagič už teď pořizují postel. A ne ledajakou. Rapper se na sociální síti pochlubil postelí za 800 tisíc korun, na které se jeho láska Jasmina rovnou uvelebila. Když už mají vyrábět děti, tak kde jinde než na honosném lůžku za statisíce.

K vile patří také další samostatný domeček s venkovní kuchyní a prostorem pro odpočinek na terase s pohodlným gaučem. Celý objekt je obehnaný vysokými zdmi, tudíž nároční milenci budou mít klid od možných zvědavců.

Fotogalerie
36 fotografií