Říká se sice, že v každé rodině je nějaká černá ovce, ovšem v případě příbuzných Meghan Markle se to jimi jen hemží. Nevlastní sourozenci ji pomlouvají, nenapravitelný otec Thomas všechny důvěrné informace hned hlásí do médií a nechává si platit tučné sumy za fotografie. Teď vyšlo najevo, že Thomas Markle (74) má navíc bratra, který je možná ještě o něco podivnější člověk než on sám.

Jmenuje se sice Frederick Markle (76), ale raději si nechává říkat biskup Disms F Markle. V 80. letech se rozhodl založit si vlastní odvětví katolické církve, které pojmenoval Eastern Orthodox Catholic Church (Východní ortodoxní katolická církev). Tehdy měl alespoň hrstku přívrženců, která čítala zřejmě okolo čtyřiceti lidí.

Ovšem dnes už je ve své církvi vlastně sám. Samozvaný biskup, který si dříve zakládal na zlatém rouchu a obří koruně, se dnes straní veřejnosti a žije samotářským životem poustevníka.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Nestýká se dokonce ani se svou manželkou Theresou a jejich synem Davidem, který žije s rodinou v Pensylvánii. Spolu s dalším synem Nicholasem pak Fred vlastní skromný dům v Sanfortu na Floridě, kde má uvedené trvalé bydliště. Přitom tam ale vůbec nežije a místo toho se rozhodl utábořit se ve zpustlém kostele za městem.

Spíše než skutečného kněze tak připomíná bezdomovce. Kolem kostela má poházený starý nábytek a také řadu různého haraburdí a nepořádku, jak ukazují snímky z místa. Markle, který svou neteř Meghan neviděl asi od jejích šesti let, byl pak také fotografy přistižen, jak si kupuje jídlo ve fast foodu.

Lásku k nezdravým pochutinám má ostatně společnou se svým bratrem Thomasem, protože ten byl jen pár dní po jeho údajné hospitalizaci kvůli infarktu také načapán s pořádnou náloží smažených kuřat z fast foodu.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
117 fotografií