Shodou okolností se krátce po sobě v oblíbeném seriálu odehrály dvě svatby, velkolepý obřad primáře Mázla neboli Petra Rychlého (53) s doktorkou Alenou Rytířovou v podání Michaely Badinkové (39) uzavíral minulou sezonu před začátkem prázdnin, nyní dojde i na Vlastimila Zavřela (64) alias Jindřicha Valšíka a Janu Bouškovou čili Aloisii.

V rámci úspor se přitom obě veselky natáčely ve stejný den a zvláště na té druhé z nich se dost šetřilo. „Jelikož šlo o podstatně menší svatbu, na place byl i menší tým lidí,“ odtajnil pro Aha! zdroj ze zákulisí Ordinace. „V nejlepším přijde komplikace, se kterou nikdo nepočítal! Jindřich se k situaci bude muset postavit jako chlap, ale přesto Aloisii čeká velké zklamání…“ dodal.

Pro Bouškovou nebude problém zklamání zahrát, sama už si ho totiž zažila i v životě. Její první manželství totiž skončilo tragicky. S prvním mužem Petrem Svojtkou (†35) se seznámila hned po ukončení studia. Sotva za pár týdnů už se ale zasnoubili a stanuli před oltářem. Jenže 9. května 1982 přišla krutá rána, když Petr nešťastnou náhodou zůstal mezi dvěma vozy tramvajové soupravy a zahynul.

I když Jana za čas našla novou lásku, do vdávání se po špatné zkušenosti už nehrnula. Než si tak s Václavem Vydrou (62) řekli »ano«, žili spolu už dlouhých 23 let. Ke svatbě se odhodlali až poté, co Boušková v roce 2006 spadla z koně a zlomila si žebra. Měla velké bolesti a tehdy jí došlo, že oficiálně nemá nikoho, kdo by se o ni před úřady mohl postarat. Ještě v červenci 2006 tak svolila ke skromnému obřadu v nezabudickém kostelíku na Křivoklátsku. Vydra ještě ráno natrhal kytky na louce a prstýnky umotal z trávy.

Další novinky v Ordinaci

* Míšu Badinkovou coby Alenu čekají zkoušky kvůli narozenému dítěti. Není totiž Mázla, ale Rytíře v podání Miroslava Etzlera (53).

* Do kamenické nemocnice nastoupí nově laborantka Saša Koutecká, kterou si zahraje Pavlína Němcová (45). „Saša je rozvedená žena s dvacetiletou dcerou. Vyhlédne si ji primář Mázl – ne pro sebe, ale pro Karla Rytíře, kterému by mě rád dohodil,“ prozradila dějovou linku topmodelka.

VIDEO: Nové díly Ordinace! Kdo spadne na dno a přijde o všechno?

Video
Video se připravuje ...

Nové díly Ordinace! Kdo spadne na dno a přijde o všechno? TV Nova

* Po mateřské se do seriálu vrací Andrea Kerestešová Růžičková (33) alias MUDr. Marika Lukáčová, kterou navíc dožene minulost v podání nové postavy chirurga Jana Sekory, kterého si zahraje Honza Hájek (39).

* Toho nečekají jen dramatické zvraty v ději, ale krušné chvíle zažil i mimo kamery. Během natáčení prvních dílů měl velké bolesti poté, co si v divadle zranil koleno, které mu ošklivě nateklo. Začal se mu tam také tvořit zánět. Proto také ve většině dílů jen postává či sedí, ale při jízdě na motorce musel zaskočit dublér. Nakonec mu na place nohu prohlédnul odborný poradce MUDr. Otakar Dosoudil z Motola. Hned volal do skutečné nemocnice a herec musel okamžitě na sál! Kdyby nedorazil včas, mohl o nohu dokonce přijít.

Drama hned v prvním díle: Pozor, zlý pes!

Ani Bibi v podání Mariky Šoposké (28) a Marka, kterého hraje Štěpán Benoni (34), nečeká lehké období. Sice se k sobě vrátili, ale jejich bývalí partneři se trápí. Markova stále ještě manželka Inna neboli Zuzana Stavná (34) nemůže vystát Bibi, a tak to mezi nimi v práci na záchrance pořádně skřípe. Také Vojta v podání Ivana Luptáka (31) představuje problém.

Sotva seriál začne, záchranáře čeká dramatický výjezd mezi rozzuřené bojové psy. Tam Inna dokonce vystaví Bibi obrovskému nebezpečí. „Na natáčení byl skutečně přítomen bojový pes, ze kterého šel strach. Přestože byl speciálně vycvičen, herečky byly v bezpečné vzdálenosti. Roli Bibi si v inkriminovanou chvíli zahrála dublérka, majitelka bojového psa,“ vysvětlil pro Aha! člen štábu, že ve skutečnosti nikomu nic nehrozilo.

VIDEO: Připomeňte si závěr poslední řady: Rychlý ve slipech, Etzler na koni a těhotná Badinková… Svatba jako z nejhoršího snu!

Video
Video se připravuje ...

Rychlý ve slipech, Etzler na koni a těhotná Badinková… Svatba jako z nejhoršího snu! TV Nova

 

Fotogalerie
66 fotografií