„Lucka to špatně snášela, ten zájem. Zhroutila se a tři dny byla na kapačkách. Bylo toho na ni hodně, do toho ta horka,“ uvedl pro web Extra.cz zpěvák s tím, že zájmu veřejnosti o jejich vztah už bylo zkrátka příliš. „Celé se to potřebuje teď uklidnit,“ povzdechl si.

Matuš také objasnil, že mezi ním a Lucinkou nikdy nedošlo k žádným přílišným důvěrnostem. „Já s ní nic neměl. K ničemu nedošlo. Jen jsem ji pohladil třeba po hlavičce, o nic jiného fakt nejde. Já ji mám rád, ona se asi zamilovala," popisoval představitel Roaula v muzikálu Fantom Opery. Zasáhli prý také dívčini rodiče.

Přitom dříve Bohuš tvrdil, že ho mají naopak rádi a on se je chystá pozvat do divadla. Ještě minulý týden se navíc na jeho narozeninové oslavě zdálo, že je vše zalité sluncem.

„Lucinka je hrozně milá, dělá mi příjemnou společnost, rozveseluje mě. Jak je nevinná, tak je v tom pohoda. Nebudu lhát. Pomazlil jsem se s ní, nespím s ní. Pomazlení je pro mě pohlazení po vlasech, nic sexuálního. Je malá, na tyhle radůstky má čas,“ vysvětloval ale Blesku Matuš, který za vztah s dívkou, které sotva dali občanský průkaz, sklidil pořádnou dávku kritiky.

VIDEO: Bohuš Matuš a Lucinka ve chvíli, kdy byli ještě jako v ráji...

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš – Lucinka Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií