Ještě než Lucie VondráčkováTomášem Plekancem oznámili konec jejich manželství prostřednictvím sociální sítě, zpěvačka už před dvěma měsíci kývla na nabídku pomoct osamoceným matkám, kterou se nyní také stala.

Kvůli nadaci Women for Women se ponořila do hlubin vody a v třpytivých šatech od návrhářky Terezy Sabáčkové působila ve vodě jako něžná víla. „Malá mořská víla. Focení pod vodou. Tam je klid...,“ okomentovala vzniklé fotografie zpěvačka.

Po dramatickém rozchodu s Plekancem, kdy se vzájemně přes sociální sítě osočovali ze lží a následně vyplul na povrch vztah jejího manžela s tenistkou Lucií Šafářovou(31), si klidu totiž moc neužije.

„Lucka Vondráčková byla úžasná, pod vodou se pohybovala jako doma, její ladnost a přirozenost dodaly fotografiím to pravé kouzlo. Opravdu byla jako vodní víla. Byli jsme ohromeni, s jakou odvahou do toho šla, a je vidět, že je sportovkyně, neboť pod vodou vydržela opravdu dlouho,“ svěřila se Renata Ouředníková, provozní a projektová ředitelka nadace. Zkrátka, na co Lucie po pracovní stránce sáhne, to se jí daří, v soukromí už tolik štěstí nemá.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
58 fotografií