Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Sexuální obtěžování a drama kolem svatebních šatů

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
27. srpna 2018 | 10:32

Minulý týden se vám hrdinové seriálu Ulice vrátili zpět na televizní obrazovky a s nimi i nové nečekané zvraty v událostech. Tento týden vám opět každý večer nové díly přinesou další pokračování a dramata v osudech hlavních hrdinů.

 

Radek Mastný rozjíždí volební kampaň a stoupá mu neskutečně ego. Nekalými zbraněmi dále pokračuje v boji proti svému největšímu rivalovi Lumírovi. Šárka, která šéfuje v hospodě, musí odrážet stále dotěrnější nátlak, a dokonce bude čelit sexuálnímu obtěžování. Petr a Anča vyrazili na krátkou dovolenou v horách a Anča je plná energie. Petr ovšem trochu přecenil své síly a náhle zkolabuje. Miloš nemůže Anču dostat z hlavy a přijde s překvapivým darem.

Gábina šije šaty pro Terezu a dává si na nich opravdu záležet, jsou netradiční a úplně jiné. Jak s nimi bude Tereza spokojená? Do Ulice přijde tento týden také nová postava: Blanka. Je to neteř Vlastimila Peška, o které nemá nikdo ani tušení. Je jasné, že Vlastimil Pešek má také svá tajemství. Gábina se snažila držet Šímu celé prázdniny od Aleše a doufala, že na něj zapomene, to se bohužel nestalo. Gábina jejich setkání oddaluje, co to jen jde, ale Mastný Šímovi pomůže se setkáním s Alešem. Mastný má s Alešem totiž své plány. Co udělá Gábině za zády?