Dara Rolins se s moderátorkou setkala vůbec poprvé od chvíle, co oznámila rozchod s Patrikem Vrbovským, a ten následně přiznal vztah s Jasminou Alagič. Vzájemné pohledy, úsměvy a pár slov si holky vyměnily na Dni otevřených dveří Televize Markíza.

„Jsem velmi ráda, že jsem měla možnost se s ní alespoň na chvíli vidět. Jeden pohled stačil na to, abychom si řekly, že je všechno v pořádku. Nikdy jsem neměla pocit, že musíme mít napjaté vztahy nebo že bychom se měly obcházet. Nevidím k tomu důvod. Vždy budu velmi ráda, když se s ní potkám,“ svěřila se TV Markíza Jasmina bezprostředně po jejím setkání s Darou.

A skutečně to vypadalo, že tyto dvě „sokyně“ ve skutečnosti žádnými sokyněmi nejsou. Dara Rolins má vztah s Rytmusem uzavřený, a ač ji jeho chování a veřejné vyznávání lásky na adresu Jasminy zaskočilo i píchlo u srdce, nemá mladé krásce nic za zlé. Teď už je jen otázkou, zda jejich úsměvy a pohledy byly upřímné nebo se jen obě kously a kvůli kamerám a přítomným novinářům sehrály přetvářku...

VIDEO: Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
48 fotografií