„Nebojte se milovat,“ vzkázala fanouškům na Instagramu herečka a naznačila, že jejím zářným příkladem je v tomto ohledu její matka, která se citům rozhodně nebrání, ačkoliv už je jí přes devadesát.

„Láska kvete v každém věku aneb má maminka (94 let) má rande,“ přiznala Veronika a jako důkaz zveřejnila snímek, na kterém je zamilovaná dvojice seniorů zachycena při schůzce. Klidně se procházejí, i když už mají oba problémy s pohybem – paní Olga se opírá o chodítko a její milý se zase přidržuje hůlky.

Trochu zvláštně může působit jen místo jejich dostaveníčka. Na fotce jsou za nimi totiž vidět hroby, a tak je jasné, že spolu navštívili hřbitov. Stejné místo na milostné schůzky se ostatně řešilo také ve známé komedii „Marečku, podejte mi pero!“. „Vybrali si dobré místo na randění,“ smál se kdosi v komentářích.

Hlavní ale je, že je maminka Žilkové šťastná a radost má ostatně i její dcera. „Mamince se ozval moravský ctitel z mládí, který je o čtyři roky mladší,“ prozradila už loni Blesku s tím, že se pár seznámil už v mládí a po letech se znovu shledali. Od té doby si píšou, telefonují a skypují, ale vzájemně se i navštěvují. Dokonce už byla ve vzduchu i svatba. „Maminka se rozmýšlí, nechce to uspěchat,“ vysvětlila manželka Martina Stropnického.

Ten se po odchodu z politiky chystá zakotvit v Izraeli coby velvyslanec. Veronika se chtěla původně přestěhovat s ním, ale zejména kvůli rodině nakonec zůstane v Česku.

VIDEO: Žilková předvedla, jaké má vztahy s kolegyní Dolinovou: Hysterie a nadávky!

Video
Video se připravuje ...

Dolinová vs. Žilková: Hysterie a sprosté nadávky! Petr Macek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
45 fotografií