Na pódiu náchodského divadla se ve finále utkalo 12 mužů ve věku od 23 do 29 let. Na druhém místě skončil čtyřiadvacetiletý kouč fitness Jakub Kochta z Olomouce. Třetí příčku porotci přiřkli sedmadvacetiletému Jakubovi Jurčákovi z Litoměřic. Soutěžící se v náchodském divadle představili například při promenádě ve spodním prádle, rozhovoru s moderátorem a ve volné disciplíně.

VIDEO: Mužem roku je Jiří Kmoníček ze Šestajovic: Jaká byla nejvíc ženská věc, kterou udělal?

Video
Video se připravuje ...

Česko má svého Muže roku! Stal se jím strojař Jiří (24) z Šestajovic u Prahy David Turek, Lukáš Červený

 

"Muž roku je soutěží krásy, povahy, vnitřního vyzařování, jazykových znalostí a inteligence účastníků soutěže," uvedl pořadatel klání David Novotný. Podle propozic musí být soutěžící mezi 20 až 29 lety, musí být svobodní, být občany ČR a mít v Česku trvalé bydliště. Soutěžního večera se zúčastnil také úřadující nejkrásnější muž světa Mister International Seung Hwan Lee z Koreje.

Vítěz soutěže opět poletí zastupovat Českou republiku na světovou soutěž Mister International a další vítězové poletí na světovou soutěž Mister Supranational a Man of the World. Dva pořadatelem vybraní soutěžící ještě poletí na soutěž Mister Universe a soutěž Mister Global.

 

V loňském roce získal titul Muž roku třiadvacetiletý osobní trenér Matyáš Hložek z Prahy, který je synem zpěváka Stanislava Hložka. Výtěžek z dnešní akce pořadatelé věnují stacionáři Nona v Novém Městě nad Metují, stacionáři Cesta v Náchodě a Domovu Na Třešňovce a také Muži roku 2009 Martinovi Zachovi na jeho rehabilitaci po těžkém úraze.

Fotogalerie
7 fotografií