Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutální dozvuky rozchodu: Muž v belgické restauraci ubodal dvě ženy

Brutální dozvuky rozchodu: Muž v belgické restauraci ubodal dvě ženy (ilustrační foto)
Brutální dozvuky rozchodu: Muž v belgické restauraci ubodal dvě ženy (ilustrační foto)  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
22. srpna 2018
22:48

Muž ozbrojený nožem ve středu zavraždil v restauraci nedaleko belgického Lutychu dvě ženy, načež sám zemřel. Informovala o tom místní média, podle nichž nešlo o teroristický čin, nýbrž zřejmě o tragický důsledek rozchodu bývalých partnerů.

Centrální ulici poklidného městečka Moresnet-Chapelle u hranic s Německem dnes odpoledne zaplnily policejní vozy a sanitky, které se sjely k jedné z místních restaurací. Mezi místními způsobila podle televize RTL paniku zpráva o několika vraždách a někteří se obávali možného teroristického útoku.

"Tento čin nejeví žádné známky terorismu, spíše se týká soukromých vztahů," řekl médiím místní starosta Thierry Wimmer. Podle svědků citovaných RTL muž v restauraci ubodal svou někdejší partnerku a její matku.

Pár se rozešel před půldruhým rokem a muž od té doby své někdejší družce několikrát vyhrožoval. Místní prokuratura sdělila, že zemřel i on sám, podrobnosti však neuvedla.

bleskovka ( 23. srpna 2018 05:45 )

Rus to nebyl,to by tady byla jeho fotka,jméno a možná i rodné číslo.

lebedak2 ( 23. srpna 2018 00:07 )

Tak to jsem si vážně oddechl,že to nebyl teroristický čin.Bylo to určitě jen multikulturní obohacení.Ale místní soudy to tomu "obohacovači" určitě spočítají.Možná ho dokonce za trest pošlou do jiného ubytovacího zařízení

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání