Krátce poté, co Plekanec oznámil krach svého manželství s Vondráčkovou, se začalo spekulovat, zda za tím nestojí jeho údajná nevěra. Poslední dobou totiž dost času trávil s tenistkou Šafářovou, podporoval ji na zápasech a údajně spolu měli jet i na dovolenou. Sportovec nyní jejich vztah dokonce potvrdil, podle něj však mezi nimi jiskra přelétla až v době, kdy už byly rozvodové papíry dávno na stole.

„Není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili,“ vysvětloval v prohlášení na Facebooku Tomáš.

Jeho nová partnerka ale nepřispěchala s žádným potvrzením. Naopak se obrnila hradbou mlčení a odmítá se do celé záležitosti zaplést, zvlášť když ani samotní manželé se nedokážou shodnout, jak to mezi nimi vlastně bylo. Vondráčková totiž pro změnu tvrdí, že ještě do června byli s mužem a dětmi jedna velká šťastná rodina.

Jenže jestli měla mnohonásobná vítězka Grand Slamu pocit, že se tak vyhne kritice, mýlila se. Na sociálních sítích už se do ní řada lidí tvrdě opřela. „Všichni hokejsti (až na pár výjimek) jsou d**kaři. Ale největší d**ka, je ta, co vezme tatínka děckám,“ napsal kdosi na Facebooku Lucie Vondráčkové a na Plekancově profilu je to ještě o dost horší.

Fotogalerie: Jak šel čas s Luckou Vondráčkovou a…
160 fotografií

Teď si navíc tenistka může nenávistné vzkazy přečíst i na vlastní oficiální stránce na sociální síti. Z rozpadu manželství známého páru ji dost lidí nepokrytě viní. „Rozbourat manželství s dvěma malými dětmi, no máte dobrej žaludek. Abyste nedopadla jednou stejně. Víte, jak se to říká - na každou svini se vaří voda!“ rozohnila se v komentářích jedna uživatelka.

„Můžeš teď vyhrát každý turnaj, ale svůj charakter už jsi prohrála,“ napsala jí pak drsně další. Kromě toho se také řada lidí ptala, jestli má Lucie vůbec svědomí, když tohle může udělat. Dokonce už ji kvůli tomu opouští i někteří fandové. „Lucko, ráda jsem na vás koukala, ale teď jste mě zklamala tím, že jste rozbourala manželství Plekymu. Však je dost svobodných hokejistů, to vám nevadí, že má dva krásné kluky, kteří to vaší vinnou odnesou?“

„Kariéra vám bude za chvíli končit a vy chcete být dobře zajištěná, že? Moc jste mě zklamala,“ dočkala se Šafářová i obvinění z toho, že je jen obyčejná zlatokopka, která jde po penězích. Pustili se do ní přitom už i někteří pánové. „Je dávno za zenitem, a tak si potřebuje něco dokazovat tím, že začne chrápat s chlapem od rodiny se dvěma děckama.“

Přitom Lucie, která na olympiádě v Riu v roce 2016 získala bronzovou medaili v ženské čtyřhře, se ještě donedávna mohla chlubit velkou základnou příznivců. Jenže na fanoušky »rivalky« Vondráčkové to zřejmě nestačí.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Vše o rozchodu Vondráčkové a Plekance čtěte ZDE>>

Fotogalerie
119 fotografií