Lilia, která je autorka knih s ženskou tématikou a bývalá dula, v posledních dnech otevřeně podporovala Světový týden kojení. Každý den proto na Instagramu zveřejnila snímek, na kterém kojí svou malou dcerku Isabellu.

Miminko krmila nejen doma, ale klidně i venku na veřejnosti. Bylo jí přitom jedno, že lehce odhaluje své přednosti. Zatímco ve většině případů se prý nesetkala s kritikou, na rozdíl třeba od manželky Tomáše Kluse (32) Tamary (30), nakonec i jí přece jen osud hodil pomyslný klacek pod nohy.

„Život má smysl pro humor, a tak jsem v posledních hodinách Světového týdne kojení skončila přece jen přesně tam, kam kojící maminky často posílají – na záchodě. Ne, takto nemá vypadat kojení. Existuje snad jedna výjimka – ta moje dnešní,“ napsala na sociální síti »kněžka«, kterou s otcem jejího dítěte Janečkem spojil buddhistický obřad v Bhútánu. I přesto, že matematik je už ženatý s Tunisankou Mariem a má s ní syna.

Ve skutečnosti prý ale za ‚vyhnanství‘ kojící Khousnoutdinové na toaletu nemůžou ničí předsudky. „Neuvědomila jsem si, že šaty nemají žádný výstřih a jdou sundat jen celé,“ plácla se žena do čela a vysvětlovala to tím, že má možná ještě „mléko v hlavě“, tedy že jí to ještě po červnovém porodu tolik nemyslí.

Dokázala si sice poradit a miminko si klidně na záchodě hodit na klín, ale za chvíli ji to omrzelo. Proto posléze zapomněla na stud úplně a beze studu se svlékla přímo v restauraci. „Nakonec mě to stejně nebavilo dlouho. Zabalila jsem se elegantně do Isabelčiny dečky a kojila vesele u stolu,“ dodala vesele Lilia.

VIDEO:  Druhá Janečkova manželka Lilia: Dceru přivedla na svět ve vaně!

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně! Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
57 fotografií