Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý řidič na Olomoucku skončil v příkopě: S necelou promile zranil sebe i dva spolujezdce

Opilý řidič na Olomoucku skončil v příkopě: S necelou promile zranil sebe i dva spolujezdce (ilustrační foto)
Opilý řidič na Olomoucku skončil v příkopě: S necelou promile zranil sebe i dva spolujezdce (ilustrační foto)  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
19. srpna 2018
19:50

Tři lidé se v neděli odpoledne zranili při nehodě osobního auta v katastru obce Kozov na Olomoucku. Řidič jel pod vlivem alkoholu, policisté mu naměřili 0,7 promile. Auto při nehodě narazilo do obrubníků a mostku. 

Nehoda u Kozova se stala kolem 15:00. "Podle prvotních informací mělo osobní vozidlo s tříčlennou osádkou ze zatím přesně nezjištěných příčin vyjet vpravo, mimo komunikaci, kde narazilo do betonových obrubníků a následně i do mostku. Při nehodě došlo ke zranění všech tří osob," uvedla krajská policejní mluvčí Irena Urbánková.

Další vážnou nehodu řešili policisté společně s hasiči vpodvečer v Jakubovicích na Šumpersku, kdy se srazil motorkář s osobním autem. "Po dopravní nehodě motocyklu s osobním vozidlem došlo k požáru obou prostředků, plameny se navíc rozšířily i do okolního lesa," řekl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák. Na místě zasahovaly čtyři jednotky hasičů. Při nehodě se zranil řidič motocyklu, který byl předán do péče záchranné služby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání