„Co, už docházejí penízky, když točíte toto, nevím, jak to pojmenovat? Vzhledem k věku a rodině se Vám to jednou nemusí vyplatit, žena před 40 a rozum zřejmě na 18," pustil se do modelky kdosi na Instagramu kvůli jejímu videu, na němž stojí zcela nahá v rozbouřeném moři a působí jako nějaká zatoulaná vodní víla.

Jelikož Verešová stojí na záběrech k objektivu zády, neukáže tak svá ňadra ani klín. Ovšem svou prdelku klidně vystavuje na odiv a pořádně tím asi rozpaluje všechny muže z řad svých fanoušků. Ale všem se očividně odvážným krokem nezavděčila. S tím ale zřejmě počítala dopředu, protože k videu připsala: „Rozbíjení vln, posouvání limitů."

Možná že ale hranici posunula až moc. „Na mě je to už příliš. Prezentuje se jako slušná žena, matka, manželka a najednou se vystaví nahá na internet," vrtěli někteří kritici nespokojeně hlavou. „Fakt toto potřebuje? Takhle se ponižovat?" ozval se další člověk.

Ovšem čest půvabné Slovence se hned vzápětí vydali bránit další lidé v komentářích, podle kterých na tom není nic špatného. Dokonce ji počastovali i krásnými přízvisky jako například mořská panna či bohyně Afrodita. Kdosi také zalitoval, že se Andrea alespoň na konci videa neotočila a neukázala tak víc.

VIDEO: Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
93 fotografií