Série pravidelných oprav, udržovacích a revizních prací na pražských vodovodech začne v úterý 21. srpna na západě Prahy. Pracovníci vyrazí do Zličína a Sobína, kde voda nepoteče od 8:00 do 14:00 hodin. Odstávka se dotkne odběrných míst v ulicích Blatnická, Bojkovická, Boleratická, Brňovská, Bzenecká, Čejkovická, Habřická, Havranická, Hostivická, Jasenická, Ke Břvům, Libnická, Mikulčická, Nivnická, Pavlická, Petrovská, Radějovská, Šakvická, Valtická a Vlčnovská.

Ve stejný den bude zásah PVK probíhat i v Radlicích. Tady voda nepoteče od 8:00 do 18:00 hodin v lokalitě ulice Výmolova. Následující den, tedy ve středu 22. srpna, se pracovníci soustředí na Smíchov, konkrétně na ulici Na Neklance, kde nepoteče voda od 8:00 do 17:00 hodin. Zároveň bude údržba probíhat v Holešovicích v Dělnické ulici, kde odstávka potrvá ještě o dvě hodiny déle.

Ve čtvrtek 23. srpna bude údržba probíhat na Smíchově v Mozartově ulici od 8:00 do 13:00 hodin. Ve stejný den budou pracovníci provádět zásah na Zličíně a v Řepích, konkrétně v ulicích Engelmüllerova, Strojírenská, Drahoňovského, Makovského a Na Chobotě. Tady se dělníci zdrží od 8:00 do 15:00 hodin.

Poslední odstávka pitné vody během tohoto týdne bude probíhat v pátek 24. srpna v Radotíně. Tady nic z kohoutků nepoteče v Karlické ulici, kde práce potrvají od 8:00 do 16:00 hodin. Podrobnosti hledejte na webu PVK.