„Vždycky jsem myslela, že mě mateřství zklidní a budu seriózní paní,“ svěřila se na sociální síti představitelka kadeřnice Digi z novácké Ulice, s níž má zřejmě dost věcí společných. Především nespoutanou povahu.

„A ono ne. Nestalo se tomu u dvojčat a ani teď nic nenasvědčuje tomu, že se to stane,“ přiznala Míša, že žádná náhlá změna u ní nenastala. Sama sebe klidně popisuje jako „věčně praštěnou. Energii jí příliš neubírá ani rostoucí těhotenský pupík, který přirovnává k batohu, co se nosí vepředu.

Spolu s partnerem, jehož totožnost ale před veřejností tají, už pomalu přemýšlí o možných jménech. Zatím se ale na ničem neshodli. „To je trochu problém, zatím ‚diskutujeme‘. Moje návrhy nebyly jednomyslně přijaty,“ vysvětlovala na Instagramu Maurerová.

Ta má ale na přemýšlení ještě poměrně dost času. Přírůstek do rodiny by měl totiž přijít na svět až letos o Vánocích. „Termín máme na Ježíška,“ přiznala herečka známá i ze seriálu První republika. Co pod stromeček tak letos ani nemusí řešit. Miminko bude pro ni i pro partnera jistě tím nejkrásnějším dárkem.

VIDEO: Míša Maurerová propadla józe. Kde všude už ji cvičila?

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová propadla józe. Cvičí jí i v obchodech nebo na ulici! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
41 fotografií