Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Známá kráska (†26) z reality show byla nalezena mrtvá! Slavila narozeniny s kokainem

Autor: msj - 
15. srpna 2018
17:42

Sexy Lyric McHenry (†26) byla nalezena mrtvá a nahá se stopami kokainu v těle. Kráska se nejvíce proslavila svou účastí v reality show EJNYC. Studentka Stanfordu slavila narozeniny v Bronxu v New Yorku, kde také zemřela.

Lyric se pravděpodobně předávkovala. Podle New York Daily News nyní policie nařídila pitvu, aby se zjistilo, jak vlastně žena zemřela. Dokonce se věří, že byla ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Podle jejího instagramového účtu Lyric slavila narozeniny ten večer, kdy měla zemřít. Zveřejnila několik fotografií, jak si užívá s přáteli na Manhattanu.

McHenry před svou televizní kariérou vystudovala Stanfordskou univerzitu. V poslední době se věnovala produkci. Pracovala také na volební kampani Baracka Obamy a minulý rok dokonce zveřejnila fotku, jak se objímá s jeho manželkou Michelle.

Škola pro Lyric zasvětila své stránky, kde ji popisují jako vášnivou studentku historie a angličtiny. Na škole dokonce založila Klub Mladých demokratů. Její fanoušci napříč internetem vyjadřují svůj smutek a vzpomínají na ni.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání