O tom, že by měl ležet, nechce populární Bob ani slyšet. Jediné, co svým kolegům maximálně dovolí, je pomáhat mu s pohybem po jevišti.

Na představení Líbánky na Jadranu tak kvůli němu museli poupravit několik scén. „Tak třeba zavazadla na dovolenou přináším já, tančím nikoliv s Bobem, ale kolem něho. Milostné scény vynecháváme nebo je popíšeme,“ popsala jeho divadelní parťačka Eva Holubová (59). „Líbí se mi, jak indisponovaný herec jde a nedbá na bolest. Jede naplno, aby si divák přišel na své. Bob je můj hrdina letních Líbánek na Jadranu,“ složila mu poklonu na sociální síti.

Podle zjištění Blesku zraněný herec zatím odehrál všechna představení – na jeviště se postavil už dva týdny po havárii, od které odjížděl v sanitce. A většinou hrál hned dva dny po sobě. „Pan Klepl odehrál zatím všechna představení,“ potvrdil Blesku tiskový mluvčí Studia Dva Tomáš Přenosil. V neděli navíc naskočil do »maratonu«, kdy hraje týden večer co večer po sobě, vedle »Líbánek« ještě i Poprask na laguně.

Herec havaroval 14. července, když jel na skútru koupit chleba. Za pražským Barrandovským mostem ve směru na Černý Most se ale srazil s autobusem MHD a s poraněným hrudníkem ho rychle převezli do vinohradské nemocnice. Nejdřív o svých zraněních mlžil a zlehčoval je. Nakonec jejich rozsah popsal režisér Patrik Hartl (41).

Fotogalerie
19 fotografií