Štíbrová informace Blesku potvrdila. „Je pravda, že jsme se před časem rozešli a nějakou dobu už spolu jako partneři nežijeme. Dál ale zůstáváme rodina, žádná dramata se nekonají. Bydlíme kousek od sebe, vidíme se téměř denně a dál fungujeme jako rodiče našeho syna,“ přiznala Štíbrová.

Ještě před porodem přitom plánovala svatbu, na podzim 2016 při dovolené v Thajsku totiž Martin Nikol požádal o ruku. „Přišli jsme z baru. My a Dong. Čistila sem si zrovna zuby. A když jsem říkala ANO, asi jsem vyprskla trochu pasty. A byl to ten den, co se stal Trump prezidentem. Takže jedno je jasný – vydrží nám to až navěky, amen. Tadá,“ radovala se tenkrát Štíbrová.

Než se ale stihli vzít, Nikol otěhotněla a přiznala, že svatba se oddaluje.„Trošku mi blbnou hormony, takže nevím, jestli to stále platí. Čekám, až to odezní, a můj chlapec mi řekne, jestli ta žádost stále platí,“ žertovala těsně před porodem s tím, že ani nenosí snubák, protože přibrala dvacet kilo a nenavlékne ho na prst.


O žert se ale asi nejednalo. Vztahy se nevylepšily ani po porodu, který byl pro Nikol náročný a proběhl císařským řezem. „Ty první dny, to byl záhul. Staráš se o všechno a jsi prostě po císaři a bolí tě celý tělo. Navíc do toho ty hormony. Než si to sedlo, tak to byl záhul. Ale teď už je to v pohodě a užívám si to,“ svěřila se tehdy herečka, kterou proslavil seriál Pojišťovna štěstí.

VIDEO. Těhotná Nikol Štíbrová měsíc před porodem: Sundala zásnubní prsten!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Nikol Štíbrová měsíc před porodem: Sundala zásnubní prsten! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
21 fotografií