S čerstvými fotkami z cest, kde obě pózují nahoře bez, jen s dlaněmi zakrývajícími si ňadra, se na Instagramu pochlubila právě Maya. Život splétá mezilidské vztahy s mnohem větší kreativitou než scenárista telenovel.

Nejdřív jsem chodila s Trentem Garrettem, pak Maya chodila s Trentem. A teď? Maya s Trentem pořád chodí, ale má raději mě,“ vysvětlila nedávno Kačerová, jak to ve spletenci jejich vztahů chodí. Dokonce veřejně vtipkuje, že jsou s Mayou milenky.

V každém případě ze vztahu s Trentem má Tereza syna Luka a s Aviciim před jeho sebevraždou plánovala další dítě, toužila po holčičce. Právě Maya s Trentem byli po hudebníkově smrti Tereze největší oporou. A do toho, jak to spolu mají, prý nikomu nic není.

 „Není žádný důvod nikoho ponižovat, obzvlášť, když si prochází těžkým obdobím. Zkuste se vžít do její kůže. Pokud nemáte říct co hezkého, neříkejte nic. Takže sklapněte, vy všichni, kteří sedíte za displayem svého telefonu a pomlouváte a soudíte lidi, aniž byste se s nimi setkali naživo,“ vzkázala Maya zlým jazykům na sociální síti.

Fotogalerie
62 fotografií