Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka se zapálila před očima svých tří dětí! Dvojčata (†14) uhořela spolu s ní

Autor: rc - 
12. srpna 2018
10:44

Obrovská tragédie se odehrála v Kalifornii. Matka tří dětí Mau Dao (†47) se zapálila v domě před očima svých tří dětí! Dvě dcery Trinh a Tram Tran (obě †14) se nedokázaly dostat včas ven a uhořely spolu s ní.

Minulý týden v neděli v brzkých ranních hodinách plameny zachvátily dům v Kalifornii. Podle policie, která stále případ vyšetřuje, došlo v domě, kde žila pětičlenná rodina, k sebevraždě. Matka tří dcer, Mau Dao, se měla v domě zapálit. Plameny však rychle zachvátily celý dům a dvojčata Trinh a Tram Tran uhořely spolu s ní.

Bylo jim pouhých čtrnáct let. Třetí dcera (11) byla v osudnou chvíli mimo dům. Dívka, která je v současné chvíli se svým otcem Tuanem Tranem, později vypověděla, že se nemohla dostat do domu, aby své blízké zachránila, jelikož plameny byly příliš silné.

Podle strážců zákona jedno z dvojčat psalo hodinu před tragickou událostí zprávu své kamarádce. „Sarah, jsi vzhůru? Jsem opravdu vyděšená,“ bylo podle DailyMail ve zprávě. „Je hrozné, jak zemřeli. Tohle si nezasloužili,“ řekla Angela Galvez, kamarádka dvojčat.

luklovah ( 10. prosince 2018 09:53 )

Bystrozraký Na Česko ale stále nemají soudě podle vášeho názoru a feketeKarkulko vám to v té hlavě pěkně rachotí teda jestli tam vůbec něco máte asi jen prázdno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání