Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nevěsta k oltáři poslala místo sebe svého bratra. Proč to udělala a jak reagoval ženich?

13. srpna 2018 | 06:00

I když byste čekali, že za takový krutý vtípek dostane nevěsta studenou sprchu, nebylo tomu tak. Ženich měl očividně velký smysl pro humor a povedený fórek své nastávající ustál bravurně. 

Norská nevěsta Heidi si vystřelila ze svého nastávajícího. Její ženich Val je z Ruska a společným životem proplouvají již dlouho. Tito dva mají mezi sebou magicky silné pouto, které, jak je vidět, jen tak něco nerozpojí. 

Heidi se tedy rozhodla svůj den trochu zpestřit. Místo sebe poslala nervóznímu ženichovi svého bratra. Tomu předcházely pracné přípravy. Heidin bratr si na sebe vzal bílé svatební šaty, ovšem lodičky raději vynechal. "Heidi, dej mi svůj parfém, ať mě nepozná okamžitě," dodal úsměvně škodolibý nevěstin bratr. 

Po dlouhých přípravách se opravdu vydal za ženichem, který stál zády. Ženich byl očividně nervózní a nemohl se nevěsty dočkat. Po spatření svého budoucího švagra se nejprve trochu zalekl, ale pak se začal z celého srdce upřímně smát a vtípek okamžitě pochopil. Rozptýlení se tak nevěstě povedlo a ženich si žádné následky neponese. Bral vše s humorem a krásné Heidi nic nevyčítal, naopak z tohoto žertu vznikla dokonalá vzpomínka na celý život.

Je pochopitelné, že ženich se i přes zřetelné pobavení těšil, až se muže v šatech zbaví a uvidí svou vyvolenou. Když ji viděl z dálky přicházet, doufal, že tentokrát k němu kráčí opravdu ona, a jakmile přišla až k němu, byl dojatý. Heidi byla skutečně nádhernou nevěstou, a proto jí bylo rázem vše odpuštěno. 

Autor: Adéla Ondroušková