Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hororová dovolená v Tunisku: Čecha prý brutálně zbili, protože si stěžoval!

Autor: rc - 
9. srpna 2018
20:30

Také vybíráte dovolenou podle fotek z katalogu? Po příjezdu do destinace vás může čekat šok. Pohádková dovolená se proměnila v hororový zážitek pro české a slovenské turisty. Ti se vypravili do Tuniska, kde na ně čekal špinavý hotel a zanedbaná pláž. Když si jeden z turistů stěžoval, personál hotelu ho údajně brutálně zmlátil!

Čeští a slovenští turisté se vypravili na vysněnou dovolenou do Tuniska. V exotické zemi si vybrali čtyřhvězdičkový hotel, který lákal luxusem a krásnou písčitou pláží. Navíc v katalogu od cestovní kanceláře stálo, že je to správné místo pro dovolenou s dětmi. Opak byl však pravdou. „Viděli jsme sání od toboganu nezakryté. Viděli jsme spoustu elektrorozvodných skříní nezakrytých. Venkovní jednotky klimatizací nebyly zakryté, “ popsala hotel jak ze zlého snu účastnice dovolené Lenka Müllerová pro FTV Prima.  „V jednom bazénu plaval nějaký kabel, asi od nějakého osvětlení. Nikdo to neřešil,“ řekl Ivo Košulic.

 Ani pláže nevypadaly jak z pohádek Tisíc a jedna noc. „Moře bylo špinavé. Samé chaluhy na pláži. Na fotkách byla pláž krásně čistá, velká. Prostě čtyři slunečníky v řadě, tam byl sotva jeden,“ popsala hororový zážitek Kateřina Sedláčková a dodala, že na pláži dokonce byly střepy. „Jídelna samá moucha. Prostírání špinavé. Všude spousta talířů. Neumyté nádobí. Neměli jsme si kam sednout. Neměli jsme dostatek jídla,“ pokračuje ve vyprávění Lenka Müllerová.

Nepomohly ani stížnosti. Jeden z turistů, pan Jiří Buchta, fungoval jako překladatel. Jednoho dne si ho personál pozval do místnosti za recepcí, kde ho brutálně zmlátili! „Když jsem přišel, tak mi sdělili, že už svým krajanům, kteří neumí anglicky, nesmím nic říct. Nesmím k nim chodit a řekli mi, ať se vystěhuji před hotel, že už tady nebydlím a že už tady nesmím dál být. Ukazoval jsem, že mám náramek a v té chvíli se na mě vrhli,“ uvedl pro FTV Prima. Útočníci mu zlomili nos a ruku. Skupinka turistů už podala stížnost.

Video  Hororová dovolená v Tunisku: Čecha brutáně zmlátili, protože si stěžoval!  - FTV Prima
Video se připravuje ...

Lucina85 ( 2. března 2022 09:32 )

To ani není možné, kam se lidi občas vydají na dovolenou. Jezdíme moc rádi do Tuniska, Egypta i do Turecka na dovolenou a vždy jsme byli nadmíru spokojeni. Asi záleží s kým se rozhodnete i cestovat, za mě mohu doporučit http­s://ww­w.na­cesty­.cz/tu­recko byli jsme s nimi už 6x a opravdu vždy krásné hotely a se vším nám vždy pomohli.

Jaromr Osdal ( 11. srpna 2018 21:48 )

Ty jsem četl. Kdyby tam hromada blbů nenapsala jak úžasný hotel to je, ani bych tam nejel. Některým stačí vidět moře a alkohol a jsou z hotelu unešeni. Právě díky takovým recenzím patřil tenhle hotel k lepší polovině na recenzních stránkách. Realita ale byla úplně jiná. Ted už se hodnocení změnilo, za poslední měsíc jsou tam samé negativní recenze. Jen varuju , že hotel EL MOURADI MAHDIA v Tunisu s pěti hvězdama je s kvalitou na tom velmi špatně.

Jaromr Osdal ( 10. srpna 2018 22:10 )

Podobné podmínky panují i v hotelu El Mouradi Mahdia nabízené cestovní kanceláří Blue Style. Páchnoucí pokoje, plesnivé a špinavé koberce. V restauraci málo místa, boj o čistý stůl, příbor a jídlo. Hrůza, mohu přidat podobné fotografie jako jsou v této reportáži. Hrůza děs. Cestovka nám ten hotel prodala se stravováním 24H All Inclusiv, Na místě jsme měli jen podprůměrný All. Jiné fotografie na stránkách cestovky, jiná realita. My jsme měnili pokoj dvakrát, špína, plíseň, nefungující klimatizace, hluk. V Tunisu se značně zhoršili.

Lenkamull2 ( 10. srpna 2018 20:15 )

Hotel Rosa Rivage, Monastir, Eximtours. Recenze z roku 2015. Delegat prohlasil, ze tento hotel je pro neho nocni mura a nekolikrat upozornoval Exim na nevyhovujici podminky.

Lenkamull2 ( 10. srpna 2018 18:41 )

Týden před odletem cena za dospělou osobu a 2 děti ve věku 2 a 9 let bezmála 37.000Kč. Hotel Rosa Rivage.

Zobrazit celou diskusi