Jako nová tvář televize se od zatím neoznámeného přesného data bude každou středu ve 21:30 objevovat Absolonová s pořadem O 10 let mladší, kde budou unikátní proměny dvojic. Každou spojuje nějaký vztah. Kamarádi, sourozenci, partneři, spolubydlící nebo i sousedé tak změní svůj dosavadní život a omládnou o deset let.

O dvojice se postará tým špičkových odborníků z řad lékařů estetické medicíny, módních stylistů, výživových poradců a dermatologů. „Byla jsem šťastná, když jsem viděla radost v očích proměněných. Ví se o mně, že ze všeho hned brečím, a tady jsem si za kamerou poplakala opravdu hodně. Ale radostí,“ svěřila Blesku zpěvačka, která je v šestém měsíci a pořad natáčela, ještě než podruhé otěhotněla.

Ze zákulisí

Jako hvězda si Petra Svoboda žije, a proto bude počínaje 30. srpnem každý čtvrtek od 21:30 stylově provázet pořadem s názvem Život ve hvězdách. Divákům dá stejně jako Absolonová příležitost změnit jejich vzhled a splnit sny ve spolupráci s českými celebritami, a také nahlédnout do zákulisí showbyznysu. Magazín zároveň přinese užitečné tipy a triky z oblasti módy, líčení a společenského i rodinného života, kterými se může inspirovat každá divačka.

Z trosek sen

Zatím ještě v neupřesněném datu se každou středu na obrazovkách objeví i Tereza Pergnerová s novými epizodami pořadu Mise nový domov, přinášející velmi silné příběhy lidí, se kterými se osud nemazlil, a dostali se na samé dno. Tentokrát si celý tým bude muset poradit s daleko většími rekonstrukcemi domů i bytů. Diváci například uvidí Rozinu a její rodinu, která je v troskách. Manžela a živitele rodiny totiž ničí vážná nemoc a vypadá to, že svůj dům nikdy nedokončí.

Přehled seriálů a novinek:

Třetí Modrava i nový krimiseriál

Na včerejší tiskové konferenci televize Nova také oznámila projekty, na kterých stále ještě pracuje. Prvním z nich je zcela nový kriminální seriál, jehož jméno i obsazení zatím tají. V plném proudu je také natáčení třetí řady Policie Modrava a na obrazovky se vrátí i reality show Utajený šéf a MasterChef Česko.

Ulice

Start: pondělí 20. srpna

Ve čtrnácté sérii nekonečného seriálu se hodně zapotí představitel Vlasty Peška Rudolf Hrušínksý (71) mladší. V životě se mu objeví sestra Marie, se kterou nemají zrovna idylické vztahy. Hraje ji Jitka Smutná (66).

Co na to Češi

Start: pondělí 20. srpna

Moderátor Tomáš Matonoha (47) bude opět každý všední den od 17:30 z nového studia vítat dva pětičlenné týmy. Jejich úkolem je co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpověděla většina národa.

Specialisté

Start: pondělí 27. srpna

Mordparta v čele s Davidem Prachařem (59) se bude potýkat například se řáděním neznámého sexuálního devianta, zmizením dětí ze zábavního parku nebo vraždou nevěsty a hledáním jejího vraha přímo mezi svatebčany.

Ordinace v růžové zahradě 2

Start: úterý 28. srpna

Kamenická nemocnice otevírá brány už 14. sérii a hned s novou postavou laborantky Sašy Koutecké, kterou si zahraje topmodelka Pavlína Němcová (45). Ta poplete hlavu Rytířovi v podání Miroslava Etzlera (53). Toho se chce totiž zbavit jako soka primář Čestmír Mázl neboli Petr Rychlý (52).

Výměna manželek

Start: středa 29. srpna

Tentokrát uvidíte, jak mladá maminka zvládne rodinu se čtyřmi dětmi s tatínkem, který holduje alkoholu, nebo jak si poradí náhradní manželka v domácnosti s pěti dětmi, které v rodině vládnou.

Malé lásky

Start: středa 29. srpna

Pod dohledem kamer bude na gynekologicko-porodnické klinice v Plzni rodit i patnáctiletá maminka, která stojí před velkým životním krokem. Poprvé také uvidíte porod dvojčat nebo maminku na vozíčku.

Tvoje tvář má známý hlas

Start:  sobota 1. září

V nové sérii fenomenální show s moderátorem Ondřejem Sokolem (46) se tentokrát objeví soutěžící Jitka Schneiderová (45), Jan Révai (44), Michaela Badinková (39), Robert Jašków (48), Eva Burešová (25), Patrik Děrgel (29), Vojta Drahokoupil (22) a Tereza Mašková (22).

Dáma a Král

Start: neděle 2. září

Osvědčená sestava právnické kanceláře ve složení Tereza Hofová (38), Matěj Hádek (42), Jan Cina (30) a Miroslav Donutil (67) bude posilněna o nové tváře – Evu Holubovou (59), Romana Zacha (45) či Roberta Nebřenského (54).

Fotogalerie
53 fotografií