„Paní Kostková si to tady byla obhlédnout! A je téměř jisté, že dům kupuje,“ svěřili nám obyvatelé Hůrské ulice. Když Blesk nahlédl do katastru nemovitostí, zjistil, že převod domu z původního majitele na Terezu Kostkovou už probíhá od 25. července. Herečka je v seznamu účastníků řízení vedena jako navrhovatel a nabývatel. Převodcem je muž, který je podle několika zdrojů údajně ve výkonu trestu.

„Zneužívá fakt, že majitel sedí, a ona tak tlačí cenu hrozně nízko,“ napsal nám zdroj. Sama herečka na zaslaný dotaz Blesku do uzávěrky tohoto vydání nereagovala. Právoplatnou majitelkou domku se Kostková, která bude na podzim opět moderovat StarDance, stane 16. srpna.

Po rozvodu s otcem svého syna Toníka (11) Petrem Kracikem (60) se Kostková přestěhovala z bytu v Praze 1 do Vysočan! Tam si koupila prostorný byt s terasou. S jeho vybavením pomohla herečce profesionální designérka, která navrhla i specifický pokojíček pro malého Toníka. „Z pokojíčku je takové vlakové nádraží. Je tu kupé se sedačkou, nakreslená lokomotiva na zdi, dokonce tu má Tonda i ty staré kufry, se kterými se dřív cestovalo, místo úložného prostoru a beden na hračky. Taky tu má svůj úkryt,“ prozradila už dříve Tereza.

VIDEO: Kostková dva roky po rozvodu s Kracikem: Noční rande s novým chlapem!

Video
Video se připravuje ...

Kostková dva roky po rozvodu s Kracikem: Noční rande s novým chlapem! Showpix

Fotogalerie
31 fotografií