Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Česká pašeračka Tereza v pákistánském vězení: Našla víru v Boha?!

Autor: shp - 
6. srpna 2018
05:00

Česká pašeračka Tereza H. (22), která byla v lednu na pákistánském letišti zadržena s devíti kilogramy heroinu, se zřejmě dala na víru. Na posledních záběrech, které zachycují její cestu k soudu, totiž ukázala na kameru kříž, jenž nosí na krku. Našla blonďatá Češka v pákistánském vězení víru v Boha?

Soud s Terezou se stále táhne. Naposledy proběhly výslechy dalších svědků. „Můžu potvrdit, že stání dnes proběhlo. Proběhly výslechy dalších dvou svědků. Soudní řízení bylo odročeno na další týden na pondělí, kdy by měly pokračovat výslechy další svědků v případu,“ řekla Blesk.cz mluvčí ministerstva zahraničí Irena Valentová.

Na posledních záběrech Lahore News je Tereza prezentována jako celebrita. Pro tamní média je blonďatá kráska senzací. Na sestříhaném videu vypadá téměř jako hollywoodská hvězda. V jeden okamžik je ale vidět, jak na kameru ukazuje kříž, který má jako přívěšek na krku. Že by se stala Tereza křesťankou v muslimském vězení?

Víra by jí určitě poskytla oporu, kterou bezesporu v posledních měsících potřebuje. Pašování tvrdých drog je velmi závažný trest a v Pákistánu za něj padají ty nejpřísnější tresty. Legální je i trest smrti, ten se však zpravidla cizincům neuděluje. Blonďatá Češka by však mohla skončit ve vězení na doživotí a nikdy se již nevrátit do vlasti.

dingous ( 6. srpna 2018 15:12 )

Pražanda Blabolimtakypták a Terezka DědyStanleyová jsou solí země, voličky Zemana Země České, sláva jim a blahoslavení dle bible

KontraZeman ( 6. srpna 2018 14:54 )

Smysl pro ironii je zdravý

Emma33 ( 6. srpna 2018 14:40 )

No jo no ; ale stary pes ma pravdu

Emma33 ( 6. srpna 2018 14:26 )

To by asi buh nedopustil, aby v nej verila takova kra*vka. Je to zase jeji gesto.

Stanley1000 ( 6. srpna 2018 14:00 )

Asi neumíte číst. Napsal jsem, že nejsem křesťan. Takže bych asi těžko mohl kázat v kostele, tak maximálně v hospodě. Kdosi tu napsal, že se vyplňují kolonky religion a nevěřící psi uvádějí other, ale já nejsem ani agnostik, jsem ateista, takže jedině tak none. A do koho jsem zamilovaný, či ne, to vím jen já a max. žena mého srdce a rozhodně to není Tereza. Je rozdíl mezi zamilovaností a empatií s logikou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání