Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Česká policie vrátila úder Slovákům: Krutá pomsta za ponožky v sandálech!

Autor: ril - 
2. srpna 2018
18:41

Už od úterý probíhá na Facebooku malá internetová válka mezi slovenskou a českou policií. Slováci si začali, když zprávu o zadržení Čecha opatřili ilustrační fotkou ponožek v sandálech. A odezva české policie na sebe nenechala dlouho čekat!

Velká rivalita mezi Čechy a Slováky je známa snad po celé Evropě. A jako každá správná rivalita sebou i tahle přináší občasný útok“ jedné strany na druhou. Na přelomu července a srpna se rozhořela malá válka mezi bezpečnostními sbory obou států poté, co slovenská policie uveřejnila na sociální síti posměšný příspěvek.

Slováci se na facebooku pochlubili dopadením Čecha, u kterého nalezli přes 125 dávek extáze. K příspěvku dodali i fotografie zabavených drog, jedna z fotek však byla jen na provokaci české strany, a to konkrétně nejznámější český zlozvyk, kterým jsou ponožky v sandálech.

Čeští policisté tuto provokaci naštěstí nenechali bez zpětné reakce a ve čtvrtek vrátili úder. „Kriminalisté dopadli organizovanou skupinu sedmi skořápkářů. Čtyři ze zadržených pochází ze země, která naše hokejisty v bílých ponožkách a sandálech od roku 2012 nedokázala porazit na MS v hokeji,“ odvětili čeští policisté na facebooku.

Tento příspěvek snesl na naši policii samou chválu od lidí z obou zemí. „Dobře jste jim to tam poslali. To je určitě potěší. Každopádně skláním poklonu, sranda musí být,“ pochválil české strážníky pan Jiří. „Jako Slovák smekám klobouk za tyto srandičky. Krásná odpověď,“ napsal Matěj.

A jako každé zvíře zahnané do kouta i slovenská policie vytasila drápy a vycenila zuby. „Kolegové, opatrně, protože mistrovství světa je příští rok u nás, a velmi neradi bychom vás zadrželi na letišti při neočekávaných a neplánovaných bezpečnostních opatřeních. To by byla škoda,“ napsala slovenská policie. Jak jim naši strážnicí zase zametou pod nohama a vrátí úder?

 

TARKAN ( 3. srpna 2018 00:58 )

Plno tých ćobolákov sú lekári, učitelia,vodiči,IT pracovníci, pokladní atd v Česku, riadne tu platia dane a žijú. Komplexy si nechaj pre lekára. V GB tiež nadávali na cudzincov a v momente keď sa im pozbieralo veľké množstvo lekárov, sestier, ošetrovateľov, vodičov, uklízečov - cítili sa nepríjemne- ostali firmám a ich zákazníkom oči pre plač. Nikdy nevieš, ktorý čobolák ta bude napr. ošetrovať, alebo ti pripravovať potraviny. Ad info ak si tak národne orientovaný - plno ľudí z ČR pracuje v Nemecku a Rakúsku...

TARKAN ( 3. srpna 2018 00:53 )

Bože zlatý. Pre kravinu sa tu narušujú medziľudské vzťahy. Kto ešte okrem slov polície vníma ako profesionálnu a normálnu slov. políciu nik. Keby radšej nadšenie na nezmyselné kraviny smerovali na riešenie ďalšej medzinárodnej hanby, nehneval by som sa. Ten neporiadok už nevládzu slov. politici nechať doma. Ospravedlňujem sa administrítorovi za link, ale je na mieste a možno tip na článok http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/frueherer-slowakischer-innenminister-soll-trinh -entfuehrern-geholfen-haben-15720316.html

antitupec ( 2. srpna 2018 21:36 )

1. policajti jsou zaměstnanci státu a takové výlevy by si měli odpustit.na obou stranách. 2.debile ,,rakosničku" jak jsi ty přispěl k tomu, že dostanou na ***? Kecama u piva za podporu z naších daní. 3. k nevraživosti přispívají hlavně takoví zakomplexovaní anonymní bezmozci, jako jsi ty 4. mám kamarády v obou státech a je to o lidech. Idioti jsou na obou stranách. Ty jsi zářný příklad.

hafblaf ( 2. srpna 2018 20:20 )

Jsou-li sandály umělohmotné, nebo gumové, tak vzít si do nich ponožky je blbé, ale pokud jsou kožené je hygienické použít ponožky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání