O práci by nikoho prosit nemusela, kdy však bude moct kývnout na další filmový scénář nebo se biflovat divadelní repliky, zatím neví asi ani ona sama. „Ještě nejsem zpátky v divadle, neustále jsem doma. Nicméně se mi daří mnohem lépe,“ prozradila Blesku herečka. Svůj zdravotní stav ale blíže komentovat nechtěla.

Dlouhodobé problémy na ni plnou silou dolehly začátkem ledna, kdy musela odpískat několik představení v Divadle v Dlouhé. V březnu pak dokonce podle informací Blesku ležela na JIP v českobudějovické nemocnici, kde byla několik týdnů v péči neurochirurgů kvůli nespecifikovanému onemocnění mozku. Na festivalu Prix Bohemia Radio si tak nemohla převzít ani Cenu Thálie za nejlepší herecký výkon v rozhlasové hře Hilda.

Vrátí se? Snad.. Datum? Kdo ví...

V divadle o Heleně dlouho neměli žádné zprávy, ještě začátkem června tápali. Teď už s ní sice počítají, o přesném datu ale dál mlží. „Představení se budou nasazovat podle provozních možností, přesné datum nevíme. V září to nebude a říjen pravděpodobně taky ne. Pak se uvidí,“ řekla mluvčí Divadla v Dlouhé Karola Štěpánová.

Zdravotní lapálie

Nepřízeň osudu odráží už podruhé. Před šestnácti lety herečku potrápila chudokrevnost, mononukleóza a porucha imunity. Kvůli problémům tak měla vyhledat i šamana Jana Bílého (63). Dokonce mluvila o tom, že pojede meditovat do Tibetu.

VIDEO: Hvězda Kriminálky Anděl Dvořáková: Z JIP na neurochirurgii! Je to vážné!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Kriminálky Anděl Dvořáková: Z JIP na neurochirurgii! Je to vážné! Blesk TV

Fotogalerie
10 fotografií