Kdyby byl horník, zlatou žílu by našel už poněkolikáté. Potom, co ho všichni plácali po ramenou za veleúspěšnou pohádku Anděl Páně 2, šikovně se přichomýtl k další oddechovce. Režisérovým hlasem bude od dnešní premiéry v Česku promlouvat postavička Edna módní. Film Užasňákovi 2 už celosvětově vydělal přes dvě miliardy korun.

VIDEO:  Jak Iva Pazderková dabovala vynálezkyni Evelyn

„Vzal jsem si pléd, abych se cítil jako ženská, když už dabuju postavičku opačného pohlaví,“ prozrazuje Strach. „Je to bláznivá babice,“ vylíčil Ednu a vzápětí se mu nahrnula krev do tváře. „Doprčic, na to jste si měli vzít Lábuse,“ rozčiloval se u jednoho z přeřeků. Kvalifikaci by Jiří Lábus (68) na tuhle postavičku jistě měl, vždyť už dvacet let dabuje Marge ze seriálu Simpsonovi.

Děj příběhu

Na plátna kin se vrací rodina superhrdinů, kteří v prvním díle vytrestali pár padouchů a ještě stihli stmelit vztahy. Ve dvojce je Helen (Tatiana Vilhelmová) pověřena úkolem vedení kampaně, jejímž cílem je napravit reputaci superhrdinů.

Zatím se Bob (Jaromír Meduna) snaží vypořádat s obyčejným chodem domácnosti a starat se o Violet (Klára Jandová), Dashe (Daniel Rchichev) a Jack-Jacka (Eli Fucile), jehož super schopnosti by měla celá rodina velice záhy konečně objevit.

VIDEO:  Jak Jiří Strach daboval babici Ednu

Video
Video se připravuje ...

Úžasňákovi 2: Jak Jiří Strach daboval babici Ednu Falcon

Fotogalerie
6 fotografií