Není producent jako producent. Někdejší biletářka Krahulíková neunesla tíhu vlekoucích se dluhů, a místo napravování chyb se skrývá a zapírá. Že by dluhy platila, o tom žádná. Těsně po krachu Blesku sice přiznala, že na „své“ muzikály prodala lístky v řádu statisíců, ale vracet nic nebude. „Kde bych na to vzala?“ tvrdila v březnu, čímž vzbudila hněv nejen okradených diváků, ale i umělců, kteří s ní spojili své jméno – třeba Daniel Hůlka.

Teď, po několik měsících hraní mrtvého brouka, se Krahulíková snaží v showbyznysu znova uchytit. Začala pracovat pro firmu Comedy Production jednatele Martina Novotného. „Ano, je u nás,“ potvrdil Blesku překvapený Novotný, na další otázky, jestli nějaká část výplaty půjde na umoření dluhů, neodpověděl s tím, že špatně slyší, protože je v zahraničí.

Zvláštní je, že Novotný spolupořádá Divadelní léto v Budyni nad Ohří, v jehož rámci v neděli 29. července vystoupil i Dan Hůlka! Že by hněv na Krahulíkovou, pro kterou zbytečně zkoušel několik měsíců Robinsona, vychladl? „Naopak. Vůbec z toho není nadšený, ale koncert byl ujednán už před rokem, a že mezi tím Novotný začal spolupracovat s Krahulíkovou, s tím se nedá nic dělat. Rozhodně s ní ale nekomunikujeme,“ řekla Blesku Hůlkova manažerka Štěpánka, která je paradoxně sestrou Krahulíkové. Ani ona ale s povedenou sestrou nemluví.

V Budyni se mimochodem už také rušila některá představení kvůli nevypořádaným autorsko-producentským záležitostem – třeba Shrek nebo Romeo a Julie.

Na Krahulíkovou byla mezitím podána řada trestních oznámení. „Předali jsme to právníkům a už byli několikrát na policii. Každou chvíli k nám do divadla přijde prosba o radu, co dělat,“ říká šéf divadla Hybernia Michal Mückstein, kde Krahulíková Robinsona zkoušela a nasekala dluhy na nájemném. „Divím se, že se má opět tak čile k světu,“ kroutí hlavou nad její hroší kůží.

VIDEO: Krach muzikálu Robinson: Producentka byla hrubá, dluhy neřešila.

Video
Video se připravuje ...

Krach muzikálu Robinson: Producentka byla hrubá, dluhy neřešila! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
5 fotografií